D10 International Scene Program

eventet sluttede

D10 International Scene Program

Sted

Dato

02 jun 2022 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

Tre stærke danseværker og MC Waqas fejrer Dansekapellets 10-års jubilæum

D10 Sceneprogram hylder den hiphop dans som er, og altid har været, en væsentlig del af Dansekapellets DNA. Tre dansekompagnier tager os med på en poetisk rejse i et mangfoldigt koreografisk landskab.

Fra London kommer den kendte house dancer Frankie J med sit crew Indahouse. De viser deres nyeste stykke mercyless :

Med Housedance som koreografisk sprog udforsker Indahouse gentagelsen i forskellige former. En proces som nogle gange kan føles: mercyless.

Musikken er komponeret af indamusic baseret på tracket Merciless af dj Fred Everything og på scenen står Frankie J, Clara Bajado, Troy ”Dat Boi Troy” Banton og Joel “Jo.L” Glafke

Fra Frankrig kommer kompagni YZ.

Dans L'arène blev skabt i 2015 og er et koreografisk bud på, hvordan unge dansere agerer i battle miljøet. I dette selvbiografisk værk fortæller Yanka "Y" og Zid "Z" om deres rejse som battle dansere og det ganske særlige i deres indbyrdes forhold: et to personers crew: YZ

Uppercut Danseteater har været en uundværlig og fast del af Dansekapellet kunstneriske virke i 10 år. Uppercut Danseteater arbejder i krydsfeltet mellem moderne dans, breakdance og teater. Til 10-års jubilæet viser Uppercut Danseteater stykket Benched.

I BENCHED lærer vi 5 forskellige mennesker at kende, alle sidder de på den ene eller den anden måde skævt i tilværelsen. Hver, har de sat sig på bænken, klar eller uklar til livets næste kapitel.

Aftenen bliver bundet sammen af MC Waqas fra Outlandish.

Arrangør

Lokation

Dansekapellet Dansekapellet, Bispebjerg Torv 1, 2400 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .