DAC Panel: Hvordan ser den bedste tur ud?

22 aug 2019 kl. 16:30 - 18:30

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Nu har du chancen for at sætte dit præg på DACs turprogram. I mange år har DAC tilbudt ture ud i byen. For at sikre at vi tilbyder lige præcis den tur, som du gerne vil med på, inviterer vi vores helt nye DAC Panel til en kort workshop, hvor vi tømmer vores hjerner for idéer. Intet forslag er for tosset, for kedeligt eller for umuligt.


Tirsdag den 22. august inviteres du, som er medlem af DAC Klub,  til at være med i det første DAC Panel. 

Vi starter med en omvisning i den aktuelle udstilling: BIG presents FORMGIVING. Herefter sætter vi os i  Educatoriet, vores undervisningslokale. Her byder vi på lidt at drikke og lidt snacks. 

Byens bedste tur

I Educatoriet vil vi fortælle om DAC Panelet og om os. Efter en kort præsentationsrunde får vi alle muligheden for at byde ind med idéer til byens bedste tur.

Hvordan ser den ud? Hvor lang er den? Hvor går den hen? Hvad er temaet? Og hvem er guide på turen? Intet er for småt eller for stort til at indgå i overvejelserne og bidrage til DACs fortsatte arbejde med at udvikle og tilbyde byens bedste ture.

Vi slutter ca. kl. 18.30. Herefter har du mulighed for at gå tilbage i BIG-udstillingen eller nyde udsigten fra tagterrassen.

DAC lukker kl. 21.

Vi ses!