Dameligaen Finale #3 + Cykelsprinten: Hørsholm 79ers Ladies vs. Stevnsgade

21 apr 2018 kl. 16:00 - 18:00

Hørsholmhallen, Stadionalle 5, 2960 Rungsted Kyst


Lørdag 14. april vandt Hørsholm 79ers på hjemmebane den første kamp i damernes DM-finaler over Stevnsgade, men allerede tirsdag fortsætter serien på Nørrebro, inden kamp tre spilles lørdag 21. april i Hørsholm, hvor kendisfaktoren også kommer i spil, med besøg fra Gustav Salinas, der er kendt fra diverse realityprogrammer.

Der er også Auktion med varer for over 200.000 kr, blandt andet en EM '92 finaletrøje med Peter Schmeichels autograf, kontormøbler, kursusforløb og meget andet.

På banen handler det for de to hold om at få skudprocenterne op i forhold til den første kamp, som Hørsholm vandt 60-58. Her ramte Hørsholm kun 14 af 44 skud tæt på kurven og 33% af skuddene i alt, mens Stevnsgade missede på 21 af 23 tre-points skud.

Ivana Jovanovic fra Hørsholm 79ers erkender, at kampenes betydning kan have noget at gøre med skudprocenterne:

-Bolden smutter bare ud, siger den serbiske forward. Det er ikke fordi, vi ikke er fokuserede, eller noget, jeg tror bare det er nerverne fra at spille finale, selv om jeg ikke har kunnet mærke noget på de andre spillere eller mig selv. Sådan er det nok bare, når man spiller finaler.

Inden den første kamp havde begge hold haft mindst halvanden uges kamppause, men i finalerne spilles der fast lørdag og tirsdag, så et andet aspekt, der kan komme i spil, er træthed. Stevnsgade havde syv spillere på banen i kamp et og seks af dem spillede 194 af de 200 minutter på banen og mellem 29 og 40 minutter hver. Hørsholms rotation var lidt bredere, med ni spillere på banen, men der var stadig fire, der spillede mellem 30 og 37 minutter.

Seriens anden kamp afvikles på Stevnsgades hjemmebane i Nørrebrohallen tirsdag 17. april kl. 18:30, mens kamp tre spilles lørdag 21. marts kl. 16:00.

Inden kamp tre afvikler Hørsholm 79ers Støttegruppe en fundraiser, som er en del af kampen for at bevare klubbens herrehold i den bedste række Basketligaen, hvorfra det står til at blive trukket ud. I Cykelsprinten kører en mængde af klubbens faste støtter fra erhvervslivet, det politiske liv samt nuværende herrespillere sponsorkroner ind pr. kørte kilometer. Også Gustav Salinas, der er kendt fra diverse reality-programmer og netop har åbnet fitnesscenteret FitnessNu i Hillerød, giver en hånd med for den gode sag.

Cykelsprinten starter kl. 14 og dørene åbnes 13:30. De almindelige kampbilletter gælder også eventen og børn og studerende kommer ind for 20 kr. i forsalg.