spring til hovedindhold

Dan Turèll. Mord i Marts og andre historier fra storbyen

Dan Turèll. Mord i Marts og andre historier fra storbyen

Fra DKK 150,00

Sted

Beskrivelse

”Istedgade var næsten forårsagtig. Den pludselige mangel på den blanding af sne og regn der havde præget byen de sidste måneder, havde lokket alle dyrene frem af vintersøvnshulerne.”

Gå på Dan Turèll tur fra Hovedbanegården over Vesterbro til Frederiksberg i skiftende ord  fra en stor fortæller. Vi støtter os til kendte og ukendte digte. Der er digte så lange som Istedgade, digte det er trip, og digte så skarpe som blæsten ved hjørnet til alléen. Vi opklarer og udforsker historien om Onkel Danny med hjælp fra krimier, essays og historierne fra ham selv og andre eller som andre har fortalt.

Gaderne er de samme, med fortællinger og facader skifter, og der er tid til en solo undervejs.

Paul Hartvigson guider, læser op og fortæller.

Søndag 19.3. 2023 kl. 12.00. er der en fødseldagstur for Dan Turell i Vangede. Find eventen her.


Turen er arrangeret af www.byvandring.nu. Modtag nyhedbrevet Vejviseres udsendes 1-2 gange om måneden med kommende ture og rabatkoder. Klik her for at tilmelde dig (det er også let at afmelde). https://byvandring.us6.list-ma...


Arrangør

Byvandring.nu byder på rundvisninger, cykelture og anden udendørs fortælling i København og omegn, med ca. 20 guider koordineret af Paul Hartvigson. Se hele udbuddet på www.byvandring.nu, hvor du kan få oprettet byvandringer og booke private ture.

Lokation

Modeltoget på Hovedbanegården, I indgangshallen fra Hovedindgangen, København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på