DANCE- for børn med særlige udfordringer

Smakkegårdsvej 71, 2820 Gentofte
10 maj 2021 kl. 18:00
21 jun 2021 kl. 17:15
Super arrangør

Til DANCE skal vi lave sjove koreografier til stimulerende rytmer. Men pga. corona kommer vi til at danse udendørs i haven, så vidt muligt - så husk praktisk tøj til vejret!

Dansen er bygget op af otte udviklingsmønstre, som mennesket naturligt bevæger sig igennem i det første leveår. Som babyer lavede vi disse bevægelser på maven, på siden og tilbage på gulvet.

Denne type bevægelser hjælpe med en reorganisering af vores centralnervesystem. Gentagelsen af disse mønstre over tid kan hjælpe med at udfylde manglende huller i vores neurologiske system på grund af f.eks. fødselstraumer, sygdom, miljø, hovedskader eller ikke nok tid på gulvet som baby. Det støtter hjernens organisering, iltning og rekreation. Denne type dans kan også booste harmonisk adfærd og styrke sociale færdigheder.

OBS! Afhængigt af barnets behov kan det være nødvendigt, at en forælder eller hjælper deltager i undervisningen.

DANCE er kun for medlemmer af Vennernes Klub. Bliv medlem på gbv.dk/vennernes-klub

Praktisk information
Alder: 6-13 år
Antal deltagere: min. 6 maks. 8
Pris: 530 kr. for 6 gange à 45 minutter
Tid: Mandage 16.30-17.15 
Dato: 10. maj - 21. juni. Helligdag 24. maj
Sted: LUDIKA, Smakkegårdsvej 71, 1. sal, 2820 Gentofte

TILMELDING SENEST 3. maj 2021

Om underviseren
Paula Martinez er indehaver af Ludika- Center for Development. Hun har en kandidatgrad. i Idræt og Pædagogik fra Buenos Aires. Hun har mange års erfaring med motorisk træning af både børn og voksne med forskellige handicap og udfordringer. Hun har også arbejdet med idræt for krigsveteraner.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke