Dancecamp Sommer Vedersø Idrætsefterskole

28 jun 2020 kl. 18:00 - 01 jul 2020 kl. 20:00

Billetter DKK 995,00

Deltag med venner

- Kunne du tænke dig at prøve at gå på efterskole?
- Er du vild med at danse?
-
Går du i 5-9. klasse?

Søndag d. 28/6 til onsdag d. 1/7 2020 holdes der DANCE camp på Vedersø Idrætsefterskole. 


Vi skal danse dagen lang og samtidig opleve, hvordan det egentlig er at gå på efterskole. Du vil komme til at prøve mange forskellige dansestilarter og møde flere forskellige dygtige
koreografer, som bare elsker at danse – det bliver vildt, svedigt, sjovt og helt uforglemmeligt!

Locking, hip hop, house, waacking, jazz, moderne/contemporary, floor work - “you name it, we got it”

Der vil være 3 fede træningspas i løbet af dagen, og der vil være mulighed for at tilvælge mere om aftenen. Derudover kommer du til at deltage i forskellige fede efterskoleaktiviteter.

Du kommer til at sove på elevværelser, hvor du vil bo med nogen, der har samme alder som dig selv, og der vil selvfølgelig også være tid til hygge, spas, film og professionelt photoshoot.

Du vil blandt andet komme til at møde skolens daglige undervisere Frederikke Bundgaard Andersen og Maria Møgelhøj. Begge instruktører er dybt involveret i efterskolens dancecrew for tidligere elever: VIDAholdet. Mon ikke der kommer en gæstekoreograf forbi en af dagene også. 

Prisen for det hele dækker al forplejning, overnatning på værelser, tur, undervisning samt campgear for 995 kr! - deadline søndag 7. Juni 2020 kl. 23.55

Pakkeliste og info sender vi til dig ca. 14 dage før camp starten. Har du spørgsmål til camp, så kontakt Maria på mam@vie.dk - hun er den ansvarlige for dancecampen.

Læs meget mere på www.vie.dk