Event aflyst

Dancecamp Sommer Vedersø Idrætsefterskole

DKK 995,00

Sted

Dato

28 jun 2020 kl. 18:00 - 01 jul 2020 kl. 20:00

Beskrivelse

- Kunne du tænke dig at prøve at gå på efterskole?
- Er du vild med at danse?
-
Går du i 5-9. klasse?

Søndag d. 28/6 til onsdag d. 1/7 2020 holdes der DANCE camp på Vedersø Idrætsefterskole. 


Vi skal danse dagen lang og samtidig opleve, hvordan det egentlig er at gå på efterskole. Du vil komme til at prøve mange forskellige dansestilarter og møde flere forskellige dygtige
koreografer, som bare elsker at danse – det bliver vildt, svedigt, sjovt og helt uforglemmeligt!

Locking, hip hop, house, waacking, jazz, moderne/contemporary, floor work - “you name it, we got it”

Der vil være 3 fede træningspas i løbet af dagen, og der vil være mulighed for at tilvælge mere om aftenen. Derudover kommer du til at deltage i forskellige fede efterskoleaktiviteter.

Du kommer til at sove på elevværelser, hvor du vil bo med nogen, der har samme alder som dig selv, og der vil selvfølgelig også være tid til hygge, spas, film og professionelt photoshoot.

Du vil blandt andet komme til at møde skolens daglige undervisere Frederikke Bundgaard Andersen og Maria Møgelhøj. Begge instruktører er dybt involveret i efterskolens dancecrew for tidligere elever: VIDAholdet. Mon ikke der kommer en gæstekoreograf forbi en af dagene også. 

Prisen for det hele dækker al forplejning, overnatning på værelser, tur, undervisning samt campgear for 995 kr! - deadline søndag 7. Juni 2020 kl. 23.55

Pakkeliste og info sender vi til dig ca. 14 dage før camp starten. Har du spørgsmål til camp, så kontakt Maria på mam@vie.dk - hun er den ansvarlige for dancecampen.

Læs meget mere på www.vie.dk

Arrangør

Lokation

Vedersø Idrætsefterskole Vedersø Idrætsefterskole, Vidarhøj 2, 6990 Ulfborg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .