Dancevideo Project 8-12 år

08 jan 2020 kl. 15:30 - 26 feb 2020 kl. 16:30

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Dancevideo project er et dansehold for 8-12 årige hver onsdag kl. 15.30 i Absalon. 

Et forløb over 7 gange der slutter med at vi vores dans bliver filmet til en dansevideo. En dansevideo er ligesom en musikvideo, bare med danserne forrest. 

Der vil være danseundervisning i bla. basic hiphop grooves og samtidig laver og lærer vi koreografien til vores dansevideo. Vi indspiller videoen sammen sidste undervisningsgang.

Klara er vores underviser, og hun tilpasser koreografien og dansestilen efter hvem der er med på holdet. Stilen tager udgangspunkt i hiphop og videoen vil få et særligt koncept - ligesom en musikvideo. 

Alle er velkomne på holdet. Uanset om du har danset før eller er nybegynder. Vi har i Absalon lavet dette hold af flere omgange nu, og det er der kommet de fineste/sødeste/sejeste videoer ud af:)

Om vores underviser Klara Marie Zeuthen:Klara er 19 år, bor på Vesterbro og brænder for at danse. Hun har danset siden hun var 5 år, og har prøvet kræfter med mange forskellige stilarter, men først og fremmest hiphop. Hun har danset flere steder og har netop afsluttet 'Danseuddannelsen by Sara Gaardbo'.

******* PRAKTISK INFO ***********

HVORNÅR: Onsdage kl. 15:30-16:30. Fra d. 8 januar til d. 26 februar, minus d. 12 februar (vinterferien). I alt 6 undervisningsgange + 1 filmning.

PRIS: 400 kr. For hele forløbet.

LOKALE: 'Klubben' På 1. sal.

Vi optager videoen, den sidste undervisningsgang (d. 26. feb). Optagelserne varer ca. 2 timer og vil finde sted et sted på Vesterbro, i rimelig afstand til Absalon.

Den færdige video bliver sendt privat til alle, der har været med. Ved deltagelse på holdet, godkender man at Klara kan bruge videoen i sit eget portefolie. Det betyder, at Klara kan vise videoen til andre i en professionel sammenhæng. Børnenes navne vil ikke blive oplyst.

*****************************
Vi glæder os til at skabe fed dans med jer.
Bedste hilsner Klara og Absalon