Dancevideo Project

20 aug 2018 kl. 17:00 - 08 okt 2018 kl. 18:00

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København


Dancevideo project er et dansehold for 8-12 årige hver mandag kl. 17-18 i Absalon.

Projektet består af danseundervisning og ender med, at vi sammen laver og medvirker i en dansevideo. Altså en video, der viser vores dans, ligesom i en musikvideo, bare med danserne forrest.

Klara er vores underviser, og hun tilpasser koreografien og dansestilen efter hvem der er med. Stilen tager udgangspunkt i hiphop, men med et særligt koncept. Ligesom i en musikvideo. Vi danser til ny og frisk musik.

Hiphop er en urban dansestil, som er fuld af energi og attitude. Det er en stil som ofte bliver brugt til baggrundsdansere i musikvideoer. Men udover det originale cool hiphop-udtryk, kan man skabe original koreografi med dansetrinene.

Undervisningen starter med opvarmning, udstrækning og træning af de grundlæggende trin fra hiphop. Herefter arbejder vi med at udvikle vores koreografi og performance til videooptagelserne.

ALLE er velkomne. Uanset om du har danset før eller er helt nybegynder.

Forløbet varer 8 uger. 7 gange med undervisning og én afsluttende, hvor vi optager videoen.

Undervisningen varer 1 time pr. gang, Videoshootet varer ca. 2 timer og vil finde sted et andet sted på Vesterbro. I rimelig afstand til Absalon. Den færdige video bliver sendt til alle, der har været med.

Om vores underviser Klara Marie Zeuthen: Klara er 18 år, bor på Vesterbro og brænder for at danse. Hun startede med at danse, da hun var 5 år, og hun har danset mange forskellige stilarter. Først og fremmest hiphop, som hun har konkurreret i internationalt.

Klara elsker at lære fra sig og at bruge dansen til at skabe et særligt udtryk. De sidste par år har hun arbejdet selvstændigt med at producere dansevideoer, og hun glæder sig helt vildt til at gøre det sammen med andre danseglade i Absalon.

Pris: 400 kr. For hele forløbet.

Vi glæder os til at skabe fed dans med jer.

Bedste hilsner Klara og Absalon

Billet

Salg lukket