Daniel Schulz

03 dec 2020 kl. 17:30

Musikere og spillesteder er efterladt i en tilstand af granatchok! Afsavnet for at stå på scenen, for at sætte koncerter op og ikke mindst for at opleve livemusik er overvældende. Det har fået kræfterne bag RUST til at gå nye veje. Under overskriften "RUST Sleeps Around" rykker RUST ud af eget hus og over på seks lokale venues på Nørrebro. Her hyldes 65 upcoming og etablerede artister ved intime koncerter i november og december.

Koncerterne vil naturligvis blive afholdt i sikre rammer med siddende publikum, hvor alle COVID-19-retningslinjer overholdes.

DANIEL SCHULZ

Daniel Schulz stammer fra Kolding, men hans drømme og sound har ikke meget med hjembyen at gøre. Det internationale gennembrud virker ikke som utopi, da stærke singler som Bad Company, AFK & Turn Back Time tidligt har bevist at Daniel Schulz er klar til både de store scener og alverdens playlister. 

I starten af 2021 følger den unge popsnedkers første, større udgivelse. Hvis du vil nå ham, inden han opnår stjernestatus, så er det nu.--------------------------------------

• Venue: The Flatiron

• Billetter: 95 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

• Se vores fulde program på www.rust.dk

--------------------------------------  

RUST Sleeps Around præsenteres i samarbejde med Tuborg og støttes af Københavns Kommune.

Netværk

Nørrebro | Siden 1990

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke