Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Danish Design Award Kolding

Afholdt event

Danish Design Award Kolding

Fra DKK 400,00

Sted

Dato

31 maj 2017 kl. 17:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

For første gang nogensinde afholdes Danish Design Award både i København og i Kolding.

Danish Design Award uddeles til finalister, hvis design har haft særlig stor effekt. Prisen uddeles af Dansk Design Center, Design danmark og Dansk Industri. Det er Kolding Kommune, D2i - Design to innovate og Region Syd, der er værter ved Danish Design Award i Kolding som i høj grad også skal ses som en hyldest til Designskolen Koldings 50 års jubilæum i 2017.

Ud over selve prisuddelingen af de seks priser, hvoraf en del Kolding-løsninger faktisk er i blandt, vil der også være keynote speakers til hver pris, Anya spiller live og vi tilbyder naturligvis også en let anretning med lidt at drikke til.

Venue er i Svane Shippings lagerhal, som er helt særligt indrettet til denne ene lejlighed og i 1:1 illustrerer, hvordan designtænkning kan bringe kendte materialer i spil i helt nye rammer.

Vi glæder os til at se dig!


Lokation

Pakhus 115, Nordkajen 115, Kolding 6000

Headliner

Jonas Smedegaard Buus
Head of Customer Experience, Danske Bank

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .