Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Danmark Spiser Sammen - Aalborg

Afholdt event

Danmark Spiser Sammen - Aalborg

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

24 apr 2018 kl. 16:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Danmark Spiser Sammen i Aalborg. Vi sætter igen fokus på måltidet, samlingspunktet, hvor generationer spiser sammen, og vi former det gode værtskab. Måltidet, det at vi spiser sammen, er en styrke for fællesskabet. Måltidet er en unik form for socialt fællesskab, måltidet skaber samhørighed mellem generationer og nationaliteter. Hjemme eller ude, brug måltidet, spis sammen.

Den 24. april mødes vi i Tornhøjhallen, hvor vi er sammen om det gode måltid med tre herlige retter mad, underholdning mv. Det gode måltid har betydning for appetitten og lysten til at spise, hvilket betyder, at maden skal være velsmagende, velduftende og indbydende. Vi har igen i år overvejende valgt at anvende gode nordjyske råvarer. I salen vil der være repræsentanter og frivillige fra flere idrætsforeninger, samt andre foreninger og kultursteder fra nærområdet. Ligeledes vil der være repræsentanter og frivillige fra Ældre Sagen Aalborg, Kulturhus Trekanten, AOF Nord Aalborg og De Frivilliges Hus.

Til at underholde har vi en aftale med Knud-Erik Thrane, ”fra et hjem med klaver”. Han hjælper os også med et par fællessange. Vi leverer aktiviteter for børn i samarbejde med de lokale idrætsforeninger, når der ikke lige spises. I får også nogle ord med fra Scenen om ensomhed og det gode måltids betydning også i denne sammenhæng. Så kom og spis sammen med os.

Billetter:

Antal billetter til rådighed er 400. Herudover deltager der et antal frivillige til at hjælpe jer og os med at få en god og givende aften.

1.Velkomstdrik er inkluderet i billetprisen mod fremvisning af billet.

Herudover kan købes vin, øl, vand, kaffe og te.

Billetter: Voksenbilletter kr. 50 (ekskl. gebyr. ). Børnebilletter til 30 kr. (ekskl. gebyr. ). Børn er fra 3-17 år. Børn under tre år deltager gratis.

Kørselsvejledning:

Buslinje 14 kan benyttes fra Aalborg Busterminal mod Aalborg Øst. Stå af ved Tornhøjvej.

Bil fra Aalborg: Ad eksempelvis Humlebakken, drej til højre af Tornhøjvej, drej herefter til venstre første gang mod hallen, her findes parkering.

Kontaktperson: Peter J. Petersen, Ældresagen i Aalborg. Mail: pjp@tdcspace.dk

OBS. Der tages billeder til arrangementet. De kan blive brugt i regi af Danmark Spiser Sammen til at illustrere Folkebevægelsen mod Ensomheds indsats og visualisere helt konkrete tiltag.

Lokation

Tornhøjhallen Tornhøjhallen, Tornhøjvej 1, 9220 Aalborg Øst

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .