spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Danmark spiser sammen - Aarhus

Afholdt event

Danmark spiser sammen - Aarhus

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

25 apr 2016 kl. 17:00 - 22:00

Beskrivelse

Danmark spiser sammen


Kom og spis med, når vi i Aarhus skyder Danmark spiser sammen i gang med en stor fællesspisning på Folkestedet d. 25.4. Vi vil dyrke fællesskabet og det gode naboskab, og det gør vi ved at komme hinanden ved over et godt måltid mad.

Fællesspisningen er kun første trin i, hvad vi håber bliver en hel bevægelse, hvor vi alle sammen bliver bedre til at invitere andre indenfor, men også til selv at sige ja tak til at deltage i nye fællesskaber. Så har du lyst til at være gæst i fællesskabets tegn og sætte fokus på et vigtigt budskab, så sæt kryds i kalenderen – og del også gerne budskabet.

Ingen skal spise alene
Alle er velkomne: unge som ældre, familier som singler, høje som lave – det vigtige er, at I har lyst til at mødes omkring bordet til en hyggelig fællesspisning.

Vi ved alle, at det kan være svært at komme i tale med folk, man ikke kender, og derfor hjælper vi jer på vej denne aften med forskellige små fifs. Vi håber, at I vil gå fra arrangementet mætte og glade, måske med en håndfuld nye bekendtskaber og lysten til selv at tage initiativ til at invitere jeres naboer eller andre på et måltid hjemme hos Jer.

Aftenens menu
Menuen er udviklet og kokkereret af kokke fra Meyers Madhus og elever fra Aarhus Tech, som har deres daglige gang i caféen på Folkestedet. Menuen består af Aarhus-gryden, en gentænkning af boller i karry, som både serveres i en version med hakket kyllingekød og en vegetar-version. Desserten består af byg-selv rabarbertrifli med honningbagte rabarber, crumble af havre og nødder, hvid chokoladecreme med lakrids og krydderurte-sukker.

Aarhus-gryden vil desuden være genganger ved flere fællesspisninger ugen igennem, og vi håber, at den kan være med til at bringe mindst 25.000 aarhusianere sammen på kryds og tværs. I får også selv opskriften med hjem, så I kan invitere naboer eller nogen, I ikke plejer at spise med, på aftensmad.

Om Danmark spiser sammen
Arrangementet er startskuddet til kampagnen Danmark spiser sammen som fortsætter i resten af uge 17, og du kan se, hvad der ellers foregår i ugens løb eller oprette din helt egen fællesspisning på www.danmarkspisersammen.dk.

Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag Danmark spiser sammen, fordi vi med de mange fælles måltider vil skabe nye fællesskaber. Flere end 60 organisationer, foreninger, skoler, virksomheder og kommuner er gået sammen for at skabe denne nationale begivenhed med støtte fra Nordea-fonden. Alle kan være med i Danmark spiser sammen på tværs af generationer, kulturer og samfundslag. Vi håber, at du også vil være med?

Praktisk information

 • Danmark spiser sammen foregår på Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
 • Arrangementet er opdelt i to seatings, og du kan enten købe billet til kl. 17-19 eller kl. 20-22
 • Dørene åbner en halv time før, arrangementet begynder
 • Der er et begrænset antal pladser
 • Billetten indbefatter en hovedret (kød eller vegetar) og én dessert. Det koster 50 kr. + 5 kr. gebyr for voksne og 30 kr. + 5 kr. gebyr for børn (3 – 12 år). Børn under tre år spiser gratis
 • Drikkevarer tilkøbes på aftenen

Lokation

Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .