Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Danmark Spiser Sammen - Esbjerg

Afholdt event

Danmark Spiser Sammen - Esbjerg

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

24 apr 2018 kl. 17:00 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom og vær med, når vi i Esbjerg igen afholder Danmark Spiser Sammen med en stor fællesspisning.

Alle er velkommen til nogle hyggelige timer med en lækker buffet, god underholdning af Mads Steffensen og fællesskabet, som vil diskutere lokale dilemmaer samt underholdning for børnene og ikke mindst godt selskab.

Send dit dilemma omkring ensomhed og fællesskaber til dilemma@esbjergkommune.dk og vær med i konkurrencen om to billetter til fællesspisningen.

Har du lyst til at være med til et hyggeligt arrangement i fællesskabets tegn, hvor du kan møde et væld af Esbjerg kommunes fællesskaber. Så sæt kryds i kalenderen – og del gerne det gode budskab.

Praktisk oplysninger

 • Dørene åbnes kl. 17:00
 • Drikkevarer tilkøbes
 • Voksne 58,74 kr.
 • Børn 3-15 år: 37,24 kr.
 • 0-2 år: Gratis
 • Antal af billetter der er til rådighed: 400 stk.
 • Forretten: Tartelet med høns i asparges.
 • Hovedretten: Grønsags lasagnette med blomkålssalat med cherrytomat og persille og grovboller, Barbecue skinke medaljon med kartoffelsalat, spidskålssalat m/ blåbær og abrikos.
 • Dessert: Rabarber muffins med topping

Kontaktperson: Michael Hye, Esbjerg Kommune. Mail: mhy@esbjergkommune.dk

OBS. Der tages billeder til arrangementet. De kan blive brugt i regi af Danmark Spiser Sammen til at illustrere Folkebevægelsen mod Ensomheds indsats og visualisere helt konkrete tiltag.

Lokation

Rybners Gymnasium Rybners Gymnasium, Grådybet 73G i Aulaen, 6700 Esbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .