Danmark Spiser Sammen i København

25 apr 2017 kl. 18:00 - 21:00
Billetter Gratis - DKK 50,00
Billetter Gratis - DKK 50,00

Danmark Spiser Sammen i København

Fra tirsdag d. 25. april kl. 15 vil billetsalg fra Billetto være lukket. De sidste billetter bliver solgt i døren.

Danmark Spiser Sammen er i gang, og igen i år afholdes der en stor fællesspisning i København. Det foregår i Idrætshuset i DGI-byen tirsdag d. 25. april, hvor du kan nyde en god middag i godt selskab. Før og under arrangementet vil der være aktiviteter for børn, unge og barnlige sjæle på pladsen foran idrætshuset. Dørene åbner kl. 17.

Fællesspisning for alle

Måltider kan skabe fællesskaber og bringe mennesker sammen, som ikke normalt mødes. Inspireret af byens mangfoldighed ønsker vi derfor at alle, unge som gamle, deltager i fællesspisningen. Sammen kan vi skabe en helt særlig aften, hvor fællesskabet er i centrum. Kom alene eller tag en ven, bekendt, nabo, et familiemedlem eller en helt fremmed med til fællesspisningen i DGI-byen. Der er bordværter ved alle borde, som er med til at skabe gode rammer for gæsterne.

Måltidet

Vores madleverandør 'Bite me' skaber kulinariske oplevelser med fokus på nye fællesskaber. Til fællesspisningen leverer de et måltid, der både kan vække genkendelsens glæde men også inspirere til samtaler og en lille smule samarbejde gæsterne imellem. Menuen består af:

Forret: Nordisk bacalao, ost, sprængt and, bønnepaté, sellerispread med ramsløg, pickles og brød.

Hovedret: Langtidsbraisseret lam, saltbagt selleri med citronsmør, byg med urter og tang, syltet spidskål, sourcream & onion (nye løg og porrer) og spinat/mynte sauce.

Dessert: Panna Cotta på kærnemælk, havtorn og mokkamüsli

Om Danmark Spiser Sammen

Arrangementet er startskuddet til kampagnen Danmark Spiser Sammen, som fortsætter i resten af uge 17. Du kan se, hvad der ellers foregår i ugens løb eller oprette din egen fællesspisning på www.danmarkspisersammen.dk.

Folkebevægelsen mod Ensomhed står bag Danmark Spiser Sammen, fordi vi med de mange fælles måltider vil skabe nye fællesskaber. Flere end 70 organisationer, foreninger, skoler, virksomheder og kommuner er gået sammen for at skabe denne nationale begivenhed med støtte fra Nordea-fonden. Alle kan være med i Danmark Spiser Sammen på tværs af generationer, kulturer og samfundslag. Vi håber, at du også vil være med?

Find til DGI-byen

DGI-byen ligger i centrum af København, få minutters gang fra Københavns Hovedbanegård. Adgang til Idrætshuset sker via pladsen ved Kvægtorvsgade.

Vil du være frivillig til arrangementet?

Hvis du har lyst til at være frivillig som optakt til fællesspisningen, kan du kontakte Jonas Søgaard Grøn på e-mail jonas@bitemecrew.com. Der vil være forskellige arbejdsopgaver, som kræver samarbejde med andre frivillige/gæster og hvor du er med til at få de sidste detaljer på plads.

Nordea-fonden støtter gennem tre år Danmark Spiser Sammen med i alt 9,6 mio. kr.

eventet sluttede

Danmark Spiser Sammen i København

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke