Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Danmark Spiser Sammen - København

Afholdt event

Danmark Spiser Sammen - København

Fra DKK 30,00

Sted

Dato

24 apr 2018 kl. 17:00 - 21:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

BILLETSALGET ER LUKKET PÅ DAGEN. Henvend dig gerne til Mille fra Københavns Kommune, hvis I ønsker en billet lagt til side i døren. Hendes telefonnummer er: 2154 6445

Folkebevægelsen mod Ensomhed inviterer dig til ’Danmark spiser sammen’ i en af de fire store værtsbyer. Her har du mulighed for at møde andre mennesker omkring det gode måltid. Måltidet er en unik form for socialt fællesskab, måltidet skaber samhørighed mellem generationer og nationaliteter. Du kan komme alene eller sammen med andre. Ved hvert bord vil der være en bordvært, som sørger for, at alle føler sig velkomne.

Sundheds- og Omsorgsborgmesteren kommer og byder velkommen på vegne af Folkebevægelsen mod Ensomhed, og efter forretten får du mulighed for at høre Anne Marie Helger, samt blive underholdt af AFUKs dygtige cirkusartister/studerende. Så tag endelig dine børn med!

Der vil være mulighed for at dekorere papirdugene i løbet af aftenen.

Hvornår:

Arrangementet afholdes, tirsdag den 24. april, og dørene åbner kl. 17.00. Kl. ca. 21.00 slutter arrangementet.

Hvor:

På AFUK, Enghavevej 82B, 2450 København SV.

Menu:

Saltet laks, marinerede tomater, dild og urtemayonnaise

Vegetarisk alternativ: Stegt blomkål

Kalvefrikassé m/ ærter og gulerødder dertil kogte kartofler

Vegetarisk alternativ: Sellerifrikassé

Rabarbertrifli m/ vaniljecreme og makroner

Kørselsvejledning:

Carlsberg station er 6 minutters gang fra AFUK.
S–togene B, BX, H og C stopper her.

BUS 1A, 3A og 10 stopper tæt ved AFUK

Pris på billet:

Voksne: kr. 58,74 (inkl. gebyr)

Børn og unge (fra 3 til 17 år): kr. 37,24 (inkl. gebyr)

Børn under 3: Gratis, men ingen specialforplejning.

Antal billetter der er til rådighed:

270

OBS. Der tages billeder til arrangementet. De kan blive brugt i regi af Danmark Spiser Sammen til at illustrere Folkebevægelsen mod Ensomheds indsats og visualisere helt konkrete tiltag.

Lokation

AFUK AFUK, Enghavevej 82B, 2450 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .