Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Danmarks Højeste Langbordsmiddag

Afholdt event

Danmarks Højeste Langbordsmiddag

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

22 jun 2024 kl. 18:00 - 19:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Danmarks højeste langbordsmiddag

Nu har du mulighed for at få en helt unik middagsoplevelse ved Danmarks højeste langbord, hvor fællesskabet, lydens magi og kulturens kraft er på menuen.

Tag din ven, nabo, kollega eller familie under armen og nyd en lækker tapastallerken af højeste kvalitet med råvarer fra grænselandet. Middagen vil danne rammen om en dialog, der samler os på kryds og tværs. Med Symfonien på Skamlingsbanken i ryggen vil Lydenskab spille op til en dialog om kulturens betydning og dialogens kraft.

Kom præcis som du er!

Langbordsmiddagen er kulminationen af en oplevelse på Skamlingsbanken den 22. juni, der starter med en vandretur efterfulgt af opførelsen af den helt særlige Symfonien til Skamlingsbanken, som du gratis kan deltage i. Følg nedenstående links for tilmelding til vandring og koncert:

Vandring kl. 15.00-16.00, gratis tilmelding HER

Koncert kl. 16.00-17.00, gratis tilmelding HER

Projektet er støttet af Kulturpuljen Trekantområdet, Haderslev, Vejle og Kolding Kommune, SparNord Fonden, Statens Kunstfond & Dansk Komponistforening.


Arrangør

Lokation

Skamlingsbanken | Museum Kolding, Skamlingvejen 125, 6093 Sjølund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .