Danmarks Mesterskaberne i Klassisk Cocktail 2019

19 maj 2019 kl. 13:00 - 19:00

Store Kannikestræde 19, 1169 København

Danmarksmesterskabet i Klassisk cocktail 2019!

Dansk Bartender Laug afholder igen i år det officielle Danmarksmesterskab i klassisk cocktail. Konkurrencen afholdes i år d. 19 maj i Store Kannikestræde 19, 1159 København K. Her skal bartendere fra hele Danmark dyste om hvem der er den bedste til at lave cocktails. Bartenderne skal finde på deres egne nye cocktails, som aldrig er set før. Ud fra smag, kreativitet, helhedsindtryk, garnish, og hvordan de klarer sig på scenen under tidspres, vil et dommerpanel kåre en vinder.

Vinderen af DM skal til november til Kina, hvor de skal repræsentere Danmark og dyste mod bartendere fra hele verden om at blive verdens bedste bartender.

Udover at få titlen som Danmarks bedste bartender konkurrerer bartenderne også i underkategorierne som Bedste Garnish, Bedste Teknik, Årets Junior Talent Pris og Freddy Tofte Hansen´s “Videnspris”. Til eventet kommer der til at være stande fra sponsorerne, så man kan smage på de produkter, som bartenderne skal bruge i deres cocktails. Yderligere vil bartenderne også lave smagsprøver af deres cocktails, så publikum også kan smage dem.

Yderligere info:

Det vil være gratis for alle DBL medlemmer at komme ind.

Entre på dagen 70 kr. for ikke DBL medlemmer

Kom og smag på vidunderlige cocktails


Vi ses!

Indgang til DM2019

DKK 70,00