spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

​Danny & The Veetos

Afholdt event

​Danny & The Veetos

Fra DKK 75,00

Sted

Dato

19 jan 2018 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Det fremadstormende færøske orkester Danny & The Veetos besøger Nordatlantens Brygge og kalder til fællessang i januar-mørket.

Det unge orkester fra Færøerne haft godt med vind i sejlene, siden de i 2016 udsendte singlen ‘Sunnukvøld í mai’, som udløste priser for både årets sang og årets band ved den Færøske Music Awards.

Derefter udsendte de albummet ”Hint of Melancholy, hvor særligt singlen ”Alright” har fået meget opmærksomhed, bl.a. på P3 herhjemme og ikke mindst på Youtube. Og som det yderst aktivt turneband, de er, så har de spillet utallige koncerter, hvor de generøst deler ud af deres lige så smittende som positive energi

Bandet er kendt for deres melodiske, udadvendte og sprudlende upbeat-energi, der ofte lægger op til fællesang. Så drag ud og bryd vintermørket med et lyst og varmt skud energi fra de færøske darlings.

Dørene åbner kl. 20.

NB. Gaffa-plus-billetter er kun for medlemmer af Gaffa+. Køber du billet med studenterrabat, så skal studiekort fremvises ved indgangen.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .