Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Danse-event v/ Mie Moltke - Ringkøbing

Afholdt event

Danse-event v/ Mie Moltke - Ringkøbing

Fra DKK 199,00

Sted

Dato

11 feb 2022 kl. 17:00 - 19:00

Beskrivelse

Danse-event v/ Mie Moltke, Luise Dons & Anja Katz

Kom og dans med i to timer, hvor du får grint, svedt og danset en masse. 

Det handler på ingen måde om at kunne danse. Det handler om livsglæde, og alle kan være med. 

Mie Moltke har danset siden hun kunne gå, og har også danset proffesionelt i mange år. Mange kender hende fra Vild med dans, men Mie har de sidste 15 år haft meget mere fokus på dans som livsglæde og udvikling til livet - og ikke perfektionisme eller at blive dygtig. 

Anja Kats og Luise Dons underviser begge i Soulhouse i Mie´s dansestudie, og de har begge mange års erfaring. Luise har også danset professionelt i mange år, og deltaget 3 gange i Vild med dans. De tre kvinder har afholdt flere events sammen, og de sikrer dig en fest! 

Praktisk:
17.00 - 19.00
( salen åbner 45 min før ) 

De bliver en blanding af Dance it out, zumba, latin-inspireret danse. Der vil være et mix af 80ér & 90ér sange og nye hits fra i dag. 

Alle kan være med og det handler om glæden - og det bliver der masser af. 
Vi glæder os til at se jer

Lokation

ROFI-Centret ROFI-Centret, Kirkevej 26, 6950 Ringkøbing

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .