Danseevent v/ Soulhouse

22 apr 2018 kl. 11:00 - 14:15

DGI, Kbh, Tietgensgade 65, 1704 København


Soulhouse inviterer til stort Danse-Event.

7 af Soulhouse´instruktører samler sig nu for at give dig en kæmpe dansefest.

Det er 7 instruktører, som hver især er helt særlige til det de laver, som har mange års erfaring og som er kendt for deres energi og udstråling.

Du kan være med uanset hvad din baggrund er. Det kræver ingen forudsætninger. Det er for alle :-)

Døren åbner kl. 10.15
Der vil være mulighed for at købe snacks mm i DGI-cafeén.
Der vil være mulighed for at købe t-shirts & muleposer til gode priser på dagen.
Mere info kommer løbende.

Læs mere om Soulhouse Cph på soulhouse.dk


Instruktører:

Mie Martha Moltke: Underviser Dance it Out.
Mie er ejer af Soulhouse studie, kendt fra Vild med dans, forfatter til `Bevæg dit Liv`og kendt for hendes udbredelse af dansens betydning for menneskers udvikling.

Frederik Nonnemann: Underviser Dance to Express.
Frederik er kendt fra Vild med dans, hvor han med særlig udtryk, timing og kreative ideer giver noget helt særligt til sine partnere, og hver uge giver alle i Soulhouse en time, hvor de kan udtrykke sig gennem dansen.

Toniah Pedersen: Underviser Old school Funk
Toniah er en kendt koreograf i Danmark, og står bag mange shows, som Vild med Dans, X-factor og mange flere. Hun har været i branchen af dans i mange, mange år. Hun er den kvinde, som startede hele denne stilart herhjemme og har en helt særlig evne til at få alle med. Ind i rytmen, ind i kroppen og til noget musik alle kan genkende.

Luise Dons: Underviser Funky Latin Dance
Luise er kendt fra Vild med Dans og har udover det mange år bag sig som proff. danser særligt inden for latindansen. Luise har en fantastisk evne til at koble latin-danse med et funky twist. Det er noget din krop kan mærke, du får sved på panden og mærker latinrytmerne helt ind i dine celler.

Michael Olesen: Underviser Zumba
Michael er kendt fra Vild med dans, hvor han i den senest omgang vandt sammen med Sofie Lassen-Kahlke.
Michael har undervist hele landet over på store Zumba-event og har en erfaring, udstråling og energi, som får alle med i festen. Michael har danset på eliteplan i mange år, og lever nu af at udbrede danseglæden til andre i en form, hvor alle kan være med.

Thomas Evers Poulsen: Underviser Zumba & Ballroom Fitness
Thomas er også kendt fra Vild med dans, hvor han er kendt for at forvandle sine partnere gennem dansen. Thomas er en alle elsker med hans smilende og imødekommende væsen. Han er kendt for at inddrage Gran Prix numre, synger altid med på de gode danske numre, han elsker at danse til, er uhøjtidelig og du er garanteret en fest der giver kæmpe smil.

Anja Katz: Underviser Zumba
Anja har været del af Soulhouse siden vi åbnede i 2011. Anja har en kæmpe betydning gennem hendes undervisning og personlighed i Soulhouse, hvor hun har en helt særlig dedikation, kærlighed og energi i dansen og undervisningen. Anja har en baggrund inden for gymnastikken og jazz, men underviser i dag Zumba-hold, med en helt fantastisk energi, som sjældent set. Anja sætter energien, humøret og sine deltagere meget højt. Hun er der for dem, og det kan man mærke.

Alle 7 undervisere er fast i Soulhouse hver uge, og det er helt særligt, at de nu samler sig denne dag og giver jer en unik oplevelse.

Vi glæder os til at danse med jer.

soulhouse.dk


Billet

Salg lukket


Billet/medlem

Salg lukket