Dansefest med BLAST

Dansefest med BLAST

Billetter fra DKK 225,00

Sted

Dato

10 dec 2022 kl. 20:30 - 22:30

Beskrivelse

BLAST  serverer funky boogierytmer du bare ikke kan stå stille til, så fang dine danseglade venner og kom og dans jer varme i februarkulden!

► Lørdag den 10. december 2022, kl. 20.30
► Forsalg: 225 kr. + gebyr /I døren: 250 kr.

Kridt danskeskoene, send en runde-sms til alle dine venner og gør klar til at fyre den maks af til BLAST i kulturhuset.Når BLAST optræder udvikler det sig altid til en svedig fest, hvor publikum  bliver revet med af funky dansemusik og forrygende solister og instrumentalister. Det  danske soul-funk-bigband Blast blev dannet i 1980 af nogle af landets bedste musikere og sangere, men tog først fart i 1981, og blev hurtigt et af Danmarks mest populære bands op gennem 80'erne. I en periode tegnede solister som Hanne Boel, Tina Schäfer og Lise Dandanell bandet.

Men også prominente navne som Tamra Rosanes, Mona Larsen, Bob Ricketts, Poul Halberg, Jacob Andersen og Jørgen Emborg m.fl. har gennem tiden været medlemmer af orkestret. Blast blev opløst i 1990 og siden gendannet i 2005.I  dag består Blast både af garvede veteraner og nye talenter. Alle gymnasieeleverne fra 1980erne er voksne - og det er BLAST nu også blevet. Men ikke desto mindre ved de hvem deres fans er, og vil hylde dem, og 1980erne, der aldrig kan, skal eller må glemmes. BLAST vil få pulsen op på publikum i salen, ja nok især på dem som nu også er  blevet en del ældre, siden de funky Momtmatre eller gymnasiedage. Så kom og fest med og genoplev svedige funky, jazzede, men mest af alt musikalske HITS fra dengang - med lidt afstikkere til nutidige hits.

Navne som Earth, Wind & Fire, Joe Cocker, Prince, Ray Charles, Chaka  Chan og Alicia Keys er i repertoiret, og der bliver mulighed for både at synge og danse med. Masser af mulighed for BLÆS og BOOGIE med een af Danmarks absolutte bedste partybands.BLAST stiller op med Danmarks bedste 15 m/k big band. Så forbered dig på velkendte ansigter, nostalgi, og husk at have det lette tøj på, og de rigtige dansesko, for der er garanti for ømme fødder dagen efter.Saml vennerne. Køb billet, så lover vi en FUNKY og FESTLIG aften.

Line up:Britt Hein – vokal

Britt Hein, Helle Henning, Sara Broberg - voc.

Niels Ratzer - dms, Ole Skipper Mosgaard - bas, Jakob Olsne - gt, Stig Kaufmanas - keys.

Kasper Wagner, Thomas Hass, Stig Naur - sax.

Jens Gotholdt, Thomas Kjærgaard, Hendrik Jørgensen - tp.

Kenneth Agerholm, Bjarne Thanning - tb.

Lokation

Islands Brygge 18, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .