DANSER MED DRENGE

Refshalevej 2, 1436 København
14 maj 2022 kl. 19:00 - 23:59
Billetter DKK 315,00
Billetter DKK 315,00

Danser med Drenge: Den Grå Hal - 3. oktober 2020 ... !

- Efter et 25-års jubilæum med mange udsolgte koncerter fortsætter Danser med Drenge koncertfesten rundt i landet i 2020, og afslutter året med tour-finale i Den Grå Hal 3. oktober. 

  Der er hermed lagt op til en gentagelse af den intense koncert bandet spillede i Den Grå Hal for to år siden, få dage efter Kim Larsens dødsfald i efteråret 2018.

Tour 2020 bliver DmD's 24. koncert-turne siden debuten i 1993. Premieren skydes som altid af i provinsen - og herefter fortsætter bandet rundt i landet på spillesteder og festivaler, inden der traditionen tro afholdes tour-finale i hovedstaden i oktober.

Danser med Drenge har for længst manifesteret sig som et af landets stærke livebands. De har 13 albums og fire Grammy-nomineringer i baggagen, og siden 1993 har de spillet over 700 koncerter. Gruppen har et stærkt tag i publikum, der som regel møder talstærkt op og skråler med på de mange hits - også når de inviteres på scenen for at synge kor med sangerinde Rie Rasmussen.

De sange, der har brændt sig fast i publikums hjerter, er f.eks: 'Hvorlænge vil du ydmyge dig?' - 'Aldrig undvære dig' - 'Er der nogen i himlen?' - 'En dejlig morgen' - 'Tag godt imod ham' - 'Grib chancen' - 'Kære Lillesøster' og 'Griber du mig når jeg falder?'

Det er Rie's stærke vokal, der sender Klaus Kjellerup's tekster udover scenekanten. Hun magter både det intime og den rå power, og hun har efter manges opfattelse udviklet sig til en af landets bedste.

De øvrige medlemmer i bandet er Klaus K's barndomsven og tidl. kollega i Tøsedrengene, Henrik "Onkel" Stanley Møller, som betjener sine legendariske reggae-keyboards og synger kor. Endvidere den forrygende guitarist Steffen Qwist og de to stærke musikere, Morten "Oberst" Bolvig på keyboards & orgel og Kasper Langkjær på trommer. 

OBS! Døre 20:00 - Show 21:00. 

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke