Dansk Kaffeshow 2016

eventet sluttede

Dansk Kaffeshow 2016

Billetter fra DKK 50,00

Sted

Dato

12 feb 2016 kl. 12:00 - 14 feb 2016 kl. 16:00

Beskrivelse

SCAE Danmark i samarbejde med EspressoBar.dk inviterer dig med til Danmarks største kaffemesse på Centralværkstedet i Aarhus fra den 12. til 14. februar 2016.

Dansk Kaffeshow 2016 er tre dage i den gode kaffes tegn med spændende messestande, konkurrencer og inspiration til både private og professionelle. Velkommen til hyggelige og hektiske kaffedage.

Fredag åbner messen kl. 12 og denne dag afholdes Brewers Cup DM & vi går efter præmieoverrækkelse kl. 17.30. Messen lukker kl 18.00 denne dag.

Lørdag åbner messen kl. 10 MEN DØRENE ÅBNER KL. 9.00 for konkurrence – kl. 9.15 bliver den første deltager i den indledende runde af Barista DM præsenteret.
DM i Cupping starter kl. 13.00 med finale kl. 16.00 og efterfølgende præmieoverrækkelse. Messen lukker kl. 17.00.

Søndag åbner messen kl. 10 og om formiddagen afholdes Hjemmebarista DM.

Barista DM finalen med 3 finalister starter kl. 14.00 - præmieoverrækkelse kl. 15.30. Messen lukker kl. 16.00 og vi siger TUSIND TAK for denne gang.

Vi glæder os inderligt til at se en masse mennesker i denne weekend.

Vigtigt: Ved download af Billetto.dk via iTunes (https://itunes.apple.com/dk/app/billetto-din-sociale-begivenheds/id722356903?l=da&mt=8 ) og Google Play (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.billetto&hl=da) kan du købe din billet direkte på din smarttelefon og fremvise billetten fra telefonen. Du kan også printe din billet ud og fremvise den til skanning i døren.

Lokation

Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Århus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .