Dansk Kirurgisk Selskab Årsmøde 2020

12 nov 2020 kl. 08:00 - 13 nov 2020 kl. 18:00

Efter et halvt annus horribilis har vi mere end nogensinde behov for at se hinanden i øjnene og udveksle videnskabelige erfaringer. Derfor er det en glæde at kunne annoncere DKS’ Årsmøde 2020, der som vanligt finder sted på Scandic Copenhagen ved søerne. Mødet vil antage to dage og det faglige vil være i fokus. Den traditionelle gallafest er i år desværre aflyst som følge af Covid-19.

Torsdag starter med en fælles session, hvor professor Ismail Gögenur vil inspirere. Derefter starter postersessionen med 2 minutters præsentation af postere og vi har igen i år inviteret repræsentanter fra industrien til at præsentere deres breaking news indenfor udstyr med en kort fokuseret præsentation på 2 minutter.

Torsdag har vi endvidere et nyt tilbud til dig, der er i hoveduddannelse: En særlig session med fokus på forskningstræning. Her vil du som hoveduddannelses-læge  få lejlighed til oralt at præsentere dit projekt og et panel af videnskabeligt erfarne læger vil ud over publikum give dig feedback på dit projekt.

Abstract-tilmeldingen foregår i år i et on-line system. Vær opmærksom på, at deadline for indsendelse af abstracts er den 10.09.2020. Se mere herom på hjemmesiden.

Fredag starter med sessionen ”Artificial Intelligence in Gastrointestinal Endoscopy” og herefter har fagområderne og uddannelsesudvalget tilrettelagt en række sessioner med kompetente udenlandske og nationale foredragsholdere.

Årsmødet er en del af kernen i DKS arbejde, med faglige input og ikke mindst samling af kirurger på tværs af specialer, geografi og uddannelsesniveau.

Vi håber, at programmet er relevant og interessant og at der er mulighed for nedlukning af funktioner på afdelingerne, så mange af vores kolleger kan deltage.

Årsmødet kan, såfremt der sker ændringer i den nuværende situation, blive aflyst. Tilmeldings-gebyrer vil i så fald blive refunderet hurtigst muligt.

Vi glæder os til at se jer!

Netværk

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke