Dansk Kirurgisk Selskabs årsmøde 2018

eventet sluttede

Dansk Kirurgisk Selskabs årsmøde 2018

Sted

Dato

07 nov 2018 kl. 18:00 - 09 nov 2018 kl. 20:00

Beskrivelse

Dansk Kirurgisk Selskabs årsmøde er kernen i DKS arbejde med faglige input og samling af kirurger på tværs af specialer, geografi og uddannelsesniveau.

Årsmødet 2018 indledes onsdag eftermiddag med en række workshops i samarbejde med industrien, fulgt af spændende paneldiskussion kirurgisk efteruddannelse med Mads Steffensen som moderator og et meget kvalificeret panel deltager i i den spændende diskussion om finansiering og certificering af kirurger i fremtiden. Onsdagen sluttes med get-together, hvor der er mulighed for uforpligtende samvær med kollegerne et par timer.

Selve årsmødet varer torsdag og fredag med sideløbende sessioner med mange interessante emner, både for den specialiserede og for den uddannelsessøgende kirurg.

Torsdag aften er der generalforsamling og efterfølgende gallamiddag i Moltkes palæ.

Vi håber at se rigtigt mange af vores gode kolleger til årsmødet.

De venligste hilsner

Bestyrelsen, Dansk Kirurgisk Selskab

Arrangør

Lokation

Hotel Scandic Copenhagen Hotel Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .