Dansk Kirurgisk Selskabs Årsmøde 2021

eventet sluttede

Dansk Kirurgisk Selskabs Årsmøde 2021

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

18 nov 2021 kl. 18:00 - 19 nov 2021 kl. 20:00

Beskrivelse

Dansk Kirurgisk Selskabs bestyrelse har den glæde at invitere til årsmødet 2021, der finder sted fra 

torsdag den 18.11.2021 til fredag den 19.11.2021, som vanligt på Scandic Copenhagen ved Søerne.

Fagområderne og Dansk Kirurgisk Selskabs uddannelsesudvalg har planlagt hovedparten af sessionerne og vi håber, det giver mulighed for interessante emner for såvel den specialiserede som den uddannelsessøgende kirurg.

Vi fortsætter succesen med fælles session med 2 minutters præsentation af posters og igen i år har vi inviteret repræsentanter fra industrien til at præsentere deres breaking news indenfor udstyr med en kort fokuseret præsentation på 2 minutter.

Der holdes som vanligt generalforsamling i DKO og DKS torsdag eftermiddag.

Endvidere holdes der gallamiddag torsdag den 18.11.21. Gallamiddagen afholdes i Odd Fellow palæet fra kl. 19.00. Der er udsolgt for deltagelse i gallamiddagen. 

Deadline for fremsendelse af abstracts er 15.09.2021. Abstracts skal fremsendes via hjemmesiden under https://www.danskkirurgiskselskab.dk/aarsmode2021.

Vejledning om abstracts kan findes på: https://www.danskkirurgiskselskab.dk/arsmodevejledninger

Årsmødeprogrammet offentliggøres på hjemmesiden når det er færdigt, men kan i foreløbig form ses her: https://www.danskkirurgiskselskab.dk/aarsmode2021

Årsmødet er en del af kernen i Dansk Kirurgisk Selskabs arbejde, med fagligt input og ikke mindst samling af kirurger på tværs af specialer, geografi og uddannelsesniveau.

Vi glæder os til at se jer og håber, vi får et lærerigt og fornøjeligt årsmøde.

De venligste hilsner

Dansk Kirurgisk Selskabs Bestyrelse

Billede: People vector created by pch.vector - www.freepik.com

Lokation

Scandic Copenhagen Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1601 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .