Dansk Trav Derby

eventet sluttede

Dansk Trav Derby

Billetter fra DKK 200,00

Dato

31 aug 2014 kl. 11:30 - 18:00

Beskrivelse

OBS!

Nu kun borde med et begrænset udsyn, til travbanen, tilbage.

Kom til en af årets helt store travdage på den smukke gamle travbane i Charlottenlund. Oplev dette fra aller første række på Restaurant Grand B, der med sin kæmpe glasfacade sikrer vores gæster banens absolut bedste overblik - lige ud for målstregen. Du kan satse på din favorithest direkte fra restauranten og mærke suset når Europas bedste travheste gir alt hvad de har i sig.

Her er det ikke 4 kirsebær på stribe eller en pokerserver på Honolulu du er op imod men derimod den ægte vare - mine damer og herre - heste og kuske der vil gøre alt for at vinde på en af travsportens største dage - Dansk Trav Derby 2014 .

Hvem ved - måske går du hjem med den helt store gevinst - alle kan spille og vi hjælper gerne.

Kom og nyd vores store buffet og kagebord og få mange timers god underholdning og ægte drama på første parket for kun 395,- pr. prs. Inkl. entre og et program pr. bord.

Se menu på www.grandb.dk

Se trailer for årtiets travbegivenhed på dansk grund: http://trottingmastersfinal.dk/

Bemærk venligst: Beløbet der indbetales ved booking - fratrækkes den endelige regning på dagen. Bordene sælges efter " først til mølle " princip. Altså borde med bedst udsyn til de gæster der først har reserveret. En del af bordene har ikke direkte udsyn til banen og det er nødvendigt at rejse sig op under løbene.

Overnatning med 15 % rabat ved bordbooking: www.lyngbyhostel.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .