Dark Tranquility + Ensiferum

Studiestræde 52, 1554 København
03 apr 2022 kl. 19:00 - 23:59
Billetter DKK 230,00
Billetter DKK 230,00

Det melodiske death metal-band Dark Tranquility fra Göteborg er klar med en stor europaturné i foråret sammen med det finske band Ensiferum. Touren begynder i Stockholm og slutter med to koncerter i Dark Tranquilitys hjemby. Undervejs slår de vejen forbi København og Pumpehuset den 3. april 2022.

Dark Tranquility er en af ​​grundlæggerne af det, der nu kaldes The Gothenburg Sound. Sammen med bands som At The Gates og Ceremonial Oath skabte de deres egen variant af death metallen i begyndelsen af ​​1990'erne med stærke melodier, der har fået tilhængere over hele verden. Ikke mindst i USA nævner mange bands Göteborg-stilen som deres inspirationskilde. Dark Tranquility debuterede i 1993 med "Skydancer" og har siden udgivet klassiske albums som "The Gallery" og "Haven". Det seneste album "Moment" blev udgivet i 2020.

Folk metalbandet Ensiferum kommer fra Helsinki og blev dannet i 1995. Deres musik har givet dem fans over hele verden, og gennem årene har de udgivet syv fuldlængde albums.

Supportband vil blive annonceret senere.

Profile picture
Pumpehuset & Triffid and Danger
Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke