Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

DAS ESKIMOBABY – Nordatlantiske Filmdage 2020

Afholdt event

DAS ESKIMOBABY – Nordatlantiske Filmdage 2020

Fra DKK 45,00

Sted

Dato

24 sep 2020 kl. 20:00 - 21:20

Beskrivelse

Sprudlende stumfilmkomedie med danske Asta Nielsen i hovedrollen. Filmen akkompagneres af den tyske filmkomponist og pianist Eunice Martins.


Ingen ringere end stumfilmtidens store danske filmdiva Asta Nielsen spiller inuitkvinden Ivigtut, der bringes til Berlin af den unge polarforsker Knud Prätorius. Og det skorter ikke på muntre optrin i Walter Schmidthässlers sprudlende stumfilmkomedie fra 1918 om ”naturbarnets” møde med den moderne storby og dens spidsborgerskab.

Filmhistorisk perle med levende musik
Das Eskimobaby er filmhistoriens første spillefilm, der har Grønland som tema. Og den filmhistoriske perle bruger komikkens brede (og med nutidens øjne ikke altid helt politisk korrekte) pensel i sin livlige beretning om kultursammenstødet (lidt i stil med 1990’ernes komedie om den australske Crocodile Dundee og hans møde med storbylivet).

Vi får besøg fra Berlin af pianisten og komponisten Eunice Martins, der i årevis har skrevet og spillet musik til stumfilm. Og siddende ved pianoet vil hun ikke blot underbygge filmens fortælling med sin underlægningsmusik, men også Asta Nielsens fabelagtigt lystige skuespil, så filmen bringes i dialog med nutidens publikum.


Arrangementet

Stumfilmen (70 min) har tyske mellemtekster og engelske undertekster.
Arrangementet varer 80 minutter.
Salen og filmcaféen åbner 45 min. før visningen.

NB. Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer og regler for afholdelse af arrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter per arrangement. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.

Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Nordatlantiske Filmdage 2020

Nordatlantiske Filmdage præsenterer spillefilm, dokumentarfilm og kortfilm fra Færøerne, Grønland og Island, tilsat oplæg, instruktørbesøg og debat. Læs mere på nordatlantens.dk/filmdage.

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .