Dave Goulson - om VILDE BIER - Værløse

eventet sluttede

Dave Goulson - om VILDE BIER - Værløse

Billetter fra DKK 200,00

Dato

27 jan 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

SIDSTE NYT!

Efter foredraget vil Dave Goulson signere bøger, for de der måtte ønske det.
Medbring dit eget eksemplar eller køb en bog på tilbud og få den signeret.


Det er lykkedes naturorganisationen PLAN Bi at lokke "MR. BEE" - den engelske professor, Dave Goulson, til Danmark til januar.
PLAN Bi ønsker at smitte alle jer med hans begejstring for HUMLEBIER - og alle vores andre vilde bier. Vi har stadig 232 vilde bi-arter i Danmark. (Måske).

DAVE GOULSON´s kærlighed til humlebier startede allerede i drengeårene.
Kærligheden varede ved, og i dag både forsker, beskytter, skriver og taler Goulson om BIER.
"Han er en gudsbenådet taler og inspirator," lyder det tit i anmeldelser fra folk, som har hørt ham fortælle om sit livs passion LIVE.
Dave Goulson er bl.a. forfatter til bestselleren "Humlen ved det hele", og han er manden bag det prisvindende projekt: The Bumblebee Conservation Trust.
Læs meget mere om Dave Goulson Her: http://www.sussex.ac.uk/profiles/126217

NB: Foredraget er naturligvis på engelsk, men sproget er uakademisk, og Goulson er let at forstå.DERFOR SKAL DU HØRE DAVE GOULSON:

Vi er nødt til at forstå betydningen af VILD BESTØVNING, inden vi har udryddet alle vores vilde bier, og ingen bidrager bedre om bier end Goulson!

*Honningbier er kun én art bi - i dag kun et husdyr, for de vilde har vi udryddet.
*Tør vi lægge alle vores æg - hele ansvaret for bestøvningen af vores sundeste madvarer - i én kurv?
*Skal vi ikke arbejde sammen, alle sammen, og redde vores vilde bier?

Det står slemt til med bestøvningen i store dele af verden, og i Tyskland mener man, at man har mistet op mod 80 % af de flyvende insekter de seneste 30 år.
Har vi virkelig grund til at tro, at situationen er meget anderledes i Danmark?

*Ved at forstå hvordan vilde bier lever, forstår du, hvad de har brug for.
*Ved at forstå betydningen af, hvad de vilde bier giver ganske gratis til os mennesker, får du lyst til at "fodre dem" med gode blomster og give dem et sted at bo.
*Vilde bier flyver under 1 km. væk fra deres redegang/humlebi-bo, så ALT du gør på din egen matrikel betyder noget - du kan have en "himmelsk bi-have" selv på en altan!
*Læs meget mere om Danmarks VILDE BIER på planbi.dk: http://planbi.dk/

Når Dave Goulson har talt i Danmark, så har det været i de største byer - København, Aarhus, Aalborg og Odense.
Nu tager PLAN Bi "Mr. Bee" med "ud på landet" - ud til der hvor der virkelig er potentiale for ændre på biernes forhold!
Velkommen i Værløse.

SÅDAN KOMMER DU FREM:

En halv time i bil fra Kbh. H - eller i tog. Masser af p-pladser og gå-afstand fra stationen.
En halv time fra Hillerød, Roskilde, Frederikssund eller Hørsholm.
Værløse ligger i midten, og Galaksen ligger i midten af Værløse.

Arrangør

www.planbi.dk

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .