Event aflyst

DAVE GOULSON: "THE GARDEN JUNGLE" + OPLÆG v/PLAN Bi, Frederikssund

DKK 250,00

Sted

Dato

27 apr 2019 kl. 13:00 - 15:30

Beskrivelse

FOREDRAGSTURNÉ med "MR. BEE" - den engelske bi-professor, DAVE GOULSON.

Dave Goulson, forfatter til bl.a. "Humlen ved det hele", er snart aktuel med en ny bog: "The Garden Jungle - or Gardening to save the Planet".

Hans nye foredrag tager udgangspunkt i netop dette: Hvad kan du selv gøre, for at fodre vilde bier.

FOREDRAGET FOREGÅR PÅ LETFORSTÅELIGT ENGELSK.

Dave Goulson er en gudsbenået fortæller, som holder foredrag i hele verden om sin barndoms kærlighed til humlebier, som også gik hen og blev hans profession - han forsker i vilde bier og bestøvning på University of Sussex.
Sideløbende skriver han bøger.
Dave Goulson er en af Storbritanniens førende eksperter i humlebier, professor i biologi og en anerkendt naturforkæmper. Hans første bog om humlebier har længe ligget på bestsellerlisten i England og er oversat til mange sprog.
Til juli kommer den fjerde i rækken: The Garden Jungle, og det er den, dette foredrag tager udgangspunkt i.

Fra sidste års foredrag med Dave Goulson i Værløse.

Inden Dave Goulson går på, vil Nina Launbøl Hansen, stifter af naturorganisationen PLAN Bi, besvare dét ene spørgsmål, som PLAN Bi bliver stillet oftest: "Hvorfor giver I os ikke bare en liste med de bedste planter, man kan fodre vilde bier med?".

"Hvis det var så nemt, så havde vi lavet sådan en liste for længst," fortæller Nina Launbøl Hansen, "men sagen er, at cirka hver fjerde vilde bi-art er mere eller mindre kræsen - og at frøblandinger slet ikke er nok, hvis du vil fodre dem alle. Der er vilde bier som kræver en bestemt slags pollen, for at ville formere sig, mens atter andre kræver træer, buske, bestemte blade eller f.eks. lerjord."

Foredraget vil give eksempler på, hvad forskellige arter vilde bier kræver.
Men der vil også komme masser af eksempler på, hvordan du med simple indsatser kan få nogle spændende bi-øjeblikke at kigge på i haven eller på altanen.

PLAN Bi-foredrag i Vejen

Imellem de to foredrag vil der være en pause, hvor du kan få signeret en bog af Dave Goulson - eller købe en af hans bøger.
Du kan også få en snak med PLAN Bi - eller kigge ind i et bi-hotel-observatorium, ligesom det vil være muligt at købe en øl/vand/sandwich.

Arrangør

www.planbi.dk

Lokation

Konferencecenter Metalskolen Jørlunde Konferencecenter Metalskolen Jørlunde, Slagslundevej 13, 3550 Slangerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .