David Miilmann Group // RUST

David Miilmann Group // RUST

Billetter fra DKK 115,00

Sted

Dato

29 sep 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

DAVID MIILMANN GROUP

David Miilmann Group er et ungt og sprudlende band, der spiller frisk og varieret jazz. Bandet udgav sin debutplade 'Waiting for Myself' sidste år og kort tid efter spillede de koncerter på bl.a. Montmartre, Bartof Station og Godset i Kolding. Bandet er også finalist i Jazz Danmarks Jazzkonkurrence.

I et organisk samspil har de dannet en unik lyd på den danske musikscene. Bandets originale musik trækker tråde til musikalske pionerer som Donny Hathaway, Milton Nascimento, Derek Trucks og John Coltrane - og den kun 22 årige guitarist, David Miilmann, agerer katalysator i musikken med sin syngende slideguitar.

Bandets besætning består af to guitarer, klaver, bas og trommer. Dette giver fleksibilitet til forskellige dynamiske arrangementer. Alt fra intim duoguitar til fuldt band med fart over feltet.


--------------------------------------

• Døre: 20.00 / Koncertstart: 21.00

• Billetter: 115 kr.

• Aldersgrænse: 18 år

--------------------------------------

Koncerten præsenteres i samarbejde med Tuborg

Arrangør

NØRREBRO SIDEN 1990

Lokation

RUST RUST, Guldbergsgade 8, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .