DAYYANI

Elbjergvej 13, 8420 Knebel
16 apr 2022 kl. 20:30 - 22:30
Super arrangør
Billetter DKK 150,00
Billetter DKK 150,00

Dansk-iranske DAYYANI udlever sine vådeste 00’er-drømme gennem sin sjælfulde og energiske popmusik. Vi taler Britney, Destiny’s og Timberlake møder skandinavisk R&B, mellemøstlige toner og punch-you-in-the-face-awesomeness. I løbet af blot få måneder er hun blevet et af de mest omtalte nye navne på den danske musikscene. Med ikoniske live-performances, har koreografier og percussion overbevist enhver om at det er tid til at ryste røv.

I 2021 har hun turneret landet tyndt med indiepop-bandet, Ganger, men i år står den på turnéer og en række udgivelser i eget navn; DAYYANI.

Debut-EP’en “All The Things I’m Learning” er produceret af Isabella selv og hendes partner-in-crime, Johannes Bruun - der begge er blot 22 år gamle. I øjeblikket arbejder de på et fuldlængde album, der står til at udkomme i 2022. Den første single fra pladen, “My Shit” udkom i september 2021, og har været i tung rotation på P3 siden. 

Dayyanis koncert på sommerens Spot-festival blev belønnet med 5 flotte stjerner fra GAFFAs anmelder, som uden tøven kalder Dayyani: "Danmarks næste store pop-stjerne".

Koncerten på Sølballegaard er med stående publikum.

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke