spring til hovedindhold

De bedste farvelægningssider til børn

De bedste farvelægningssider til børn

Fra Gratis

Sted

Dato

09 okt 2022 kl. 12:00 - 16 feb 2024 kl. 14:00

Beskrivelse

Farvelægningssider er en fantastisk måde for børn at udtrykke deres kreativitet på. Men med så mange muligheder, kan det være svært at beslutte, hvilke der skal udskrives. Her er 10 af de bedste farvelægningssider til børn, sørg for at holde dem underholdt i timevis.

Du kan finde tusindvis af farvelægningssider på tysk på AusmalbilderGB

1. Enhjørninger

Hvem elsker ikke enhjørninger? Denne farvelægningsside er både magisk og sød, perfekt til børn, der elsker alle ting, der er glitrende og enhjørningsrelateret.

2. Dinosaurer

Dinosaurer er et klassisk valg for børn, der elsker dyr. Denne farvelægningsside har en venlig T-Rex, der er perfekt til de små.

3. Havfruer

For børn, der elsker havet, er denne havfrue farvelægningsside et must. De vil have det sjovt med at farvelægge de forskellige dele af havfruens hale og forestille sig, hvordan livet er under havet.

4. Blomster

Denne farvelægningsside er perfekt til foråret eller enhver tid af året. Børn vil nyde at tilføje farve til de forskellige typer blomster, fra roser til tusindfryd.

5. superhelte

Superhelte er altid et populært valg blandt børn. Denne farvelægningsside indeholder nogle af de mest populære superheltefigurer, inklusive Superman, Batman og Wonder Woman.

6. Plads

For børn, der er fascineret af rummet, er dette den perfekte farvelægningsside. Det inkluderer planeter, stjerner og endda et raketskib!

7. Husdyr

Denne farvelægningsside er perfekt til børn, der elsker dyr, men ikke ønsker at farvelægge noget for vildt eller eksotisk. Landbrugsdyr som køer, grise og høns er blide og sjove at farvelægge. Derudover er det en fantastisk mulighed for at lære om, hvor maden kommer fra!

8 . Winnie the Pooh Hvem elsker ikke Winnie the Pooh?

Denne klassiske karakter er elsket af både børn og voksne, hvilket gør denne farvelægningsside til et godt valg for alle aldre.

9 . Alice i Eventyrland Træd ind i en verden af ​​eventyr med Alice i Eventyrland!

Denne ikoniske historie bringes til live med denne smukke farvelægningsside, der vil inspirere fantasien overalt.

10 . Slik Alle elsker slik!

Denne søde godbid af en farvelægningsside vil helt sikkert blive et hit hos børn i alle aldre (og måske endda nogle voksne!). Det er også en god mulighed for at lære om forskellige farver, og hvordan de kan bruges sammen til at skabe noget smukt.

Disse 10 farvelægningssider vil helt sikkert glæde børn i alle aldre! Fra dinosaurer og superhelte til blomster og husdyr, her er noget for enhver smag. Så print dem ud og kom i gang med dit næste mesterværk!

Arrangør

Stephan Savage is de oprichter van GBcoloring, AusmalbilderGB, KleurplatenGB-website. Stephan Savage deelt veel artikelen over het inkleuren van kleurplaten voor kinderen. Duizenden kleurplaten worden door hem gratis gedeeld. De missie van Stephan Savage is om kinderen over de hele wereld kennis en voordelen over kleuren te brengen.

Lokation

AusmalbilderGB, Sankt-Josefs-Weg 9, 78247 Hilzingen

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på