Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

De Dødes Dag - Hvis du fejrer mig, så lever jeg altid

Afholdt event

De Dødes Dag - Hvis du fejrer mig, så lever jeg altid

Fra Gratis

Sted

Dato

02 nov 2021 kl. 15:00 - 15:30

Beskrivelse

Tilmeld dig workshoppen: Papirklip og "Calaveritas". 

I workshoppen vil du lære hvordan man i Mexico pynter en alter til De Dødes Dag. Her vil du blive guidet igennem af 1-2 to  kreative sjæle, som har godt styr på hvordan man hjælper dem af os, som er mindre crafty. Du skal blot dukke op, til workshoppen er alt materiale som du har brug for. Efter workshoppen vil organisationen præsentere for de øvrige deltager, den flotte og velpyntet alter. 

OBS: Tilmelding kun påkrævet til workshop, resten af arrangementet kræver ingen tilmelding! 

Skriv endelig en mail til kontakt@aiia.dk, hvis du har nogle spørgsmål. Og hold øje med eventet på aiia.dk eller på vores Facebook event: https://fb.me/e/GUTZm2cY 

Vi glæder os til at se dig / Det Interkulturelle Akademi 

Lokation

Københavns Universitet, Søndre Campus Københavns Universitet, Søndre Campus, Karen Blixens Vej 8, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer