De fantastiske broer – en samtale med Peter Olesen med efterfølgende fællesspisning

17 maj 2018 kl. 16:30 - 18:30

ENIGMA - museum for post, tele & kommunikation, Øster Allé 1, 2100 København

Den 17. maj 2018 udgiver PostNord et frimærke prydet med kongen af de danske broer; Storebæltsbroen. Men hvorfor giver det mening at afbilde en bro på et frimærke? Hvad gør en bro smuk? Hvad er broens symbolik? Og hvad er det, broer kan?

Alt det og meget mere kommer journalist Peter Olesen forbi ENIGMA og fortæller om i samtale med museumsinspektør Eva Wistoft Andersen.

Herefter er der fællesspisning til Østerbro spiser sammen med samtalemenu om ’At bygge bro’. Aftenens menu står på Butter Chicken, hvor ENIGMA Kantina bygger bro mellem det indiske og nordiske køkken og serverer den velsmagende ret med perlebyg i stedet for ris, så vores Butter Chicken (eller Murgh Makhani, som rettens navn er i hjemlandet) får det nordiske islæt, der er karakteristisk for ENIGMA Kantina.

PROGRAM
Kl. 16:30: Velkomst (ENIGMA Kantina serverer kaffe, te og lidt sødt)
Kl. 16:35-17.10: Samtale om det nye frimærkemotiv – Storebæltsbroen – og broer generelt, hvorefter Peter Olesen fortæller om broers virkningskraft med udgangspunkt i sin aktuelle bog ”Broerne i København” ved hjælp af Henrik Bjerregravs smukke fotografier.
Kl. 17:10-17:30: Der kan stilles spørgsmål til Peter Olesen, ligesom der vil være mulighed for at købe bogen ”Broerne i København” og få den signeret. De nye frimærker kan selvfølgelig også købes og stemples.
Kl. 18:00: Fællesspisning

Foredrag og Middag

Salg lukket