De lyse nætters festival, Kira synger duetter med Steen Jørgensen, Mette Lindberg og Anna Brønsted fra Det flimrende lys over Brabrand sø og Spirit Tree

De lyse nætters festival, Kira synger duetter med Steen Jørgensen, Mette Lindberg og Anna Brønsted fra Det flimrende lys over Brabrand sø og Spirit Tree

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

04 jul 2023 kl. 20:30 - 23:00

Beskrivelse

D.4 Juli medvirker Steen Jørgensen, Mette Lindberg og Anna Brønsted som gæstesolister.

Denne aften præsenterer hun sange fra to særlige udgivelser.

Første sæt opføres sangene fra Nicolai Munch-Hansen og Peter Laugesens værk. "Det flimrende lys over Brabrand sø". Nicolai gik bort kort tid efter udgivelsen af pladen og nåede aldrig selv at optræde med hans kompositioner, men Kira og de ovennævnte solister har opført sangene ved enkelte lejligheder efterfølgende, som en hyldest til dette smukke værk og for at mindes Nicolai.

Andet sæt er med en række af duetterne fra pladen Spirit tree som udkom i 2021.

Da corona ramte hele verden og alle i isolation, følte Kira Skov trang til at række ud med sin musik. Mod musikere og sangere, hun enten har arbejdet sammen med, kendte eller beundrede. For sammen med dem at skabe mening i en ellers meningsløs tid trods lang distance.

Line up:

Steen Jørgensen

Mette Lindberg

Anna Brønsted

Kira Skov

Oliver Hoiness guitar

Silas Tinglef guitar/trommer

Maria Jagd violin

Anders Christensen Bas

Lokation

iLunden, Traverbanevej, 2920 Charlottenlund, 2920 Charlottenlund

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Anbefalede events
Events du har kigget på
Oplev Mere