De Lyse Timer // support: Eugenia

06 apr 2018 kl. 21:00 - 23:30

Karens Minde Kulturhus, Wagnersvej 19, 2450 København SV


--------------- Forsalg er slut - billetter sælges i døren -------------------

De Lyse Timer

Den dansksprogede trio De Lyse Timer hylder med eftertænksomme tekster og en særlig sans for det klassisk skårne omkvæd, en tid hvor rock- og popmusikken levede et mere enkelt liv. ‘Den danske popmusiks guldalder’, som de selv har beskrevet det, og det er da også i 80’ernes og start-90'ernes danske lyd – ikke mindst Lars H.U.G. og Loveshop - at De Lyse Timer henter meget af deres inspiration fra. Dog med øre for nyere indie bands, som er med til at give deres lyd, et strejf af noget mere moderne.

Bandet debuterede i 2017 med singlen Blodmåne, der i september gik direkte ind som nr. 1 på P3’s Barometerliste, og ramte førstepladsen flere gange siden da. Debutalbummet ’Under En Anden Sol’ udkom få måneder efter og hylder den hurtigt svundne ungdom med et bittersødt tekstunivers.

Om albummets lyriske omdrejningspunkt forklarer bandet: "I det store hele er albummet her, på mange måder, et opgør med ungdommen. Enhver ungdom er vel storslået på hver sin egen facon. Den er både skælsættende, fordømt, og befriende på en gang, og fortjener, i vores optik, i høj grad en hyldest. Det får den så her og nu, under en anden sol.’’

Som musikbloggen ”Regnsky” skrev: ” Det er dansk, det er dejligt, og det er helt sikkert værd at give et lyt.”

EUGENIA

Eugenia spiller alternativ pop, hvor smukt dragende vokaler bakkes op af tunge energiske beats og en nordisk atmosfærisk instrumentering.

Duoen opstod under en rejse rundt i USA, hvor digteren Camilla Lily Pape (vox/synth) og filmskaberen Johan Ask Pape (vox/bas/bassynth) – der også privat danner par – sammen lavede et videoprojekt til en kunstudstilling. Om aftenerne efter optagelserne begyndte danske tekstbrudstykker at forme sig til stemningsmættede kompositioner.

Med debutsinglen ’Byen’ trådte Eugenia i efteråret 2017 for alvor ind på den danske musikscene. ’Byen’ strøg direkte ind som #1 på P3’s Barometer. Live har Eugenia, siden foråret 2016 spillet 20+ koncerter, heriblandt support for større navne som Lydmor & Bon Homme, Khruangbin, Rumpistol feat. Ane Trolle og Ulvetimen. Men også som headline på Vega Ideal Bar og Posten i Odense.


Døre kl. 20.00 // Koncert kl. 21.00

Entré i døren (såfremt koncerten ikke er udsolgt i forsalg): 80 kr. // Studerende, pensionister og arbejdsløse: 60 kr.

Bemærk: Stående koncert

Standard, forsalg

Salg lukket


Studerende, pensionister og arbejdsløse, forsalg

Salg lukket