DE MØRKEBLÅ LILLAKVINDER I VILLAKVARTERERNE

eventet sluttede

DE MØRKEBLÅ LILLAKVINDER I VILLAKVARTERERNE

Sted

Flere tidsrum

30 maj 2019 - 2 juni 2019

Beskrivelse

BEMÆRK: Du kan også købe partoutkort til hele KLANG-festivalen.

NY OPERA AF JEXPER HOLMEN

”Adele bor med Leon; men der er noget galt. Adele skaber en del katastrofer omkring sig. Skønt hun er både sød og livlig laver hun underligt flegmatisk ubehagelige ting som at slå små dyr ihjel, skolde sin søster mm.” Sådan begynder librettisten Jesper Lützhøft en kort synopsis af operaen. Utryghed, mystik, hverdagskedsomhed, vold, barnegråd og sex spiller alt sammen en rolle i De mørkeblå Lillakvinder i Villakvartererne. I tillæg dertil fortæller komponisten Jexper Holmen: ”Ligesom i tidligere værker, jeg har skrevet, er operaens partitur enhedspræget og ekstremt. Det er strengt homofont fra ende til anden, og orkestret spiller næsten kun kromatiske clusters.” Ved at lade sangerne vokse ind i orkestret, formår Holmen at tegne karaktererne, som det de reelt er: Figurer i en opera og ikke mennesker af kød og blod.

Kort fortalt er hovedpersonerne Adele, hendes søster Beatrice, og Adeles mand, Leon. Adele er ikke et afslappet og trygt menneske. Som en utilregnelig følelsesvulkan opstår der katastrofer omkring hende, alt imens de tre hovedpersoners forhold roligt trækkes ud over afgrunden.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største, internationale festival for samtidsmusik, ny partiturmusik og kunstmusik. Siden 2009 har KLANG været en fast bastion i dansk kulturliv. I 2019 fejrer KLANG 10-års jubilæum med et koncert- og eventprogram med fokus på bl.a. nyskrevet opera, international kammermusik i verdensklasse og musik for børn og unge!

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 30. maj – 10. juni 2019

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads KoncertKirken Blågårds Plads, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .