Event aflyst

De oversete og undervurderede danske fodboldprofiler

DKK 30,00

Sted

Dato

17 mar 2020 kl. 19:00 - 20:45

Beskrivelse

4 tidligere danske fodboldprofiler - med bl.a. det til fælles at de trods flotte CV’er sjældent stjal overskrifterne og fik den største hyldest - ser tilbage på deres karriere og præsenterer fælles bud på et All-Star hold bestående af tidligere og nuværende oversete danske spillere.

De krydrer det hele med masser af legendesnak, anekdoter og minder fra livet som dansk professionel fodboldspiller i 90- og 00’erne.

⭐ Dagens panel er Søren Colding (Frem, Brøndby og Bochum og 27 A-landskampe), Søren Larsen (Djurgården, Schalke 04, AGF m.flere og 20 A-landskampe og 11 mål) Danny Olsen (FC Nordsjælland, FC Midtjylland, AGF m. flere og 1 A-landskamp) og en endnu ikke-offentliggjort fodboldlegende ⭐

👨‍🏫 Dagens moderator er Sebastian Stanbury, journalist på TIPSBLADET og manden bag podcasten "Bold og Bøger" . Sebastians motto: "Man fortryder aldrig de fodboldkampe, man tager ud til. Man fortryder dem, man bliver væk fra".


Som publikum har du bl.a. mulighed for at stille spørgsmål til og deltage i ”Tip 13” om dagens panel, vinde lækre præmier og købe lidt øl/vand.

Fodboldtalks præsenteres i samarbejde med Københavns Kommune og DBU København - i anledning af EM 2020.Følg med på www.facebook.com/fodboldtalks og find flere begivenheder.

Arrangør

Lokation

Prismen Prismen, Holmbladsgade 71, 2300 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .