Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

De små spiser præsenterer: Julekoncert med Troldebierne

eventet sluttede

De små spiser præsenterer: Julekoncert med Troldebierne

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

01 dec 2022 kl. 17:30 - 18:50

Beskrivelse

Børnevenlig mad krydret med en nærende musikfortælling med sang og dans for hele familien.


I musikfortællingen "Hvor Troldebierne bor" møder vi Troldebi og hans søskende, som har fået ansvaret for at pynte hr. JuleTræ i år. Men åh, hvor er der lang tid til, at det er juleaften. Det er meget svært at falde i søvn aftenen før, og juleaftensdag er Troldebi meget utålmodig.

Snurrebi foreslår at de tager på strøgtur for at købe juletræspynt. Men det går ikke helt som ventet. Julepynten får de ikke købt, og tiden løber fra dem. Kom og hør, hvad der sker på deres tur ind til landsbyen, og om det alligevel bliver en god juleaften i Træhulehuset hos Troldebierne.

Og hør resten af julekoncerten med Troldebierne, hvor Lone Selmer Roar fortæller og synger om, hvordan Troldebi lærer at bruge sin magiske hale med trylle-troldestøv, og hvordan bierne får deres ønskespørgsmål opfyldt hos kloge hr. JuleTræ. Måske kan du også selv stille ham et spørgsmål?

Medvirkende

Tekst og musik: Kamilla Hygum Jakobsen, Lone Selmer Roar og Ayi Solomon.

Musikalsk arrangement af Troldebierne: Lars Hartvig Lindeborgh, Hannibal Gustafsson, Lone Selmer Roar, Assi Roar og Ayi Solomon.

Illustrationer: Carl Quist-Møller.

Program

Kl. 17.30: Den børnevenlige mad står klar

Kl. 18.00: Julekoncert med Troldebierne

Billetter inkluderer mad og musik. Børn under 1 år spiser gratis med.

Arrangør

Koncerter, foredrag, teater, stand-up, workshops, værksteder, messer, markeder, foreningsliv og lokaler til messer, markeder og meget andet. Pilegården hører under Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

Lokation

Kulturhuset Pilegården Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .