De små spiser præsenterer: RimRaketten

13 nov 2018 kl. 17:30 - 19:30

Kulturhuset Pilegården, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj

Spænd hjelm og bælte! Klar til affyring!! 3 – 2 – 1...

RimRaketten spiller koncerter for børn. Ikke bare almindelig børnemusik, men nogle helt særligt seje sange: Det er nemlig børn, der har skrevet sangene!

Børnenes sange handler om de ting, som optager dem i deres liv og dagligdag, f.eks. kærlighed, venskab, kæledyr, fodbold og mobning. Der er også sange, som kommer rejsende fra den frie fantasi: Vrøvlesange og vilde historier om monstre, spøgelser og rumvæsner, der for det meste er sjove og nogen gange en lille smule uhyggelige...

Musikstilen spænder vidt fra rock og rap til calypso og sømandsvals.

Når RimRaketten spiller, er det unge publikum med til at finde på noget af musikken. Undervejs i koncerten bliver børnene inviteret til at komme med rimeord. På den måde er de med til at lave en lille sang og når sangen er færdig, får børnene en stor oplevelse, når de synger med på deres egen sang sammen med de dygtige musikere i bandet.

Besætningen på RimRaketten er:

  • June Beltoft (sang, guitar, sax): RimRakettens kaptajn
  • Thomas ”TT” Thor (keyboards): Tangenttroldmanden der Tryller med Tasterne
  • Steen Kyed (guitar): Fyrer op under spaden
  • Anders ”AP” Pedersen (percussion): Maskinmesteren der holder raketmotoren stabilt kørende

RimRakettens sange er skrevet af skoleelever i forbindelse med workshops som June Beltoft og Thomas Thor gennem en lang årrække har stået for via Huskunstnerordningen og KODA Skolekontakt. Det er der kommet rigtig mange gode sange ud af. RimRaketten begyndte som band med den klare mission af få alle de fine sange ud i verden.

Program

Kl. 17.30: Den børnevenlige mad står klar
​Kl. 18.00: Koncerten begynder

Især for 3-10 år.

Standardbillet

Salg lukket

Medl. af 2700Familieklub

Salg lukket

Under 1 år

Salg lukket