Log ind / Opret

De sociale cirkler

07 jun 2018 kl. 09:30 - 15:30

Psykologisk Ressource Center, Øster Søgade 32, 1357 København


BLIV TRYG I DIT SOCIALE LIV!

NYT KURSUS I “DE SOCIALE CIRKLER!”

Mange mennesker slås i deres hverdag med at føle sig trygge og afslappede i sociale sammenhænge. Det kan være på et studie, et arbejde eller i nye sammenhænge, hvor der kræves en større indsats for at blive en del af et fællesskab. Det fører ofte til en mere forsigtig og isoleret adfærd (eller social angst), fordi det kræver mere energi, end det er muligt at levere i situationen.

Igennem længere tid har vi i Psykologisk Ressource Center kortlagt de mange sociale spilleregler, som de fleste mennesker bruger til at lykkes socialt, uden måske at tænke nærmere over, hvorfor og hvordan de fungerer.

Dette kursus giver en indføring i de sociale spilleregler, som er nødvendige for at lykkes socialt og samtidig være trygt og afslappet tilstede i forskellige sociale sammenhænge.

Kurset indeholder en introduktion til de sociale cirkler, de 12 sociale spilleregler og de 7 øvelser og refleksioner, som hører til at blive trygge og afslappede i forskellige sociale sammenhænge.

Den gode nyhed er, at der ikke er nogen undtagelser i de sociale spilleregler. Uanset om man kender til de sociale spilleregler som gælder eller ej, så reagerer vi alle ens, når andre ikke handler efter de sociale spilleregler, når vi er sammen med dem.

Mange har igennem de seneste år været introduceret til “de sociale cirkler” og oplevet at de har fået deres sociale liv tilbage, er blevet mere trygge og mere modige, når det gælder at blive en del af et fællesskab, enten på studiet, arbejdet eller i skolen.

Billet

DKK 1.600,00 + DKK 69,00 gebyr