spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

De usynlige fødselstraumer

Event aflyst

De usynlige fødselstraumer

Fra DKK 75,00

Beskrivelse

Et fødselstraume kan sætte dybe spor og påvirke både familielivet, din relation til dit barn, dit kærlighedsliv og både din egen og dit barns mentale tilstand. 

Hastigheden på fødestuerne, manglende kommunikation og for lidt fagligt personale til at tage hånd om den fødende kvinde, er nogle af årsagerne til, at så mange kvinder og mænd får fødselstraumer eller fødselsdepressioner, som det også kaldes.. Ja, du læste rigtigt, mænd kan også få fødselstraumer. 

Fælles for alle, der rammes, er, at det sjældent er noget andre opdager. Måske opdager du det også først selv senere i dit barns opvækst.

Måske har du svært ved at adskille dig fra dit barn? Måske bliver du panisk angst, når dit barn bliver syg? Eller måske opstår der seperationsangst, når dit barn skal forlade hjemmet?

Bag alle disse reaktioner kan der gemme sig et fødselstraume.

Jeg har selv haft et fødselstraume. Jeg kender følelsen af at være fastlåst i en dramatisk hændelse på fødestuen, selvom jeg for længst var kommet hjem med mit nyfødte barn. Jeg kender til sårbarheden og ensomheden og tabuet over ikke at kunne sætte ord på og dele smerten med andre.

Eftervirkningerne kan følge os i årevis, hvis vi ikke gør noget ved det. 

Det er heldigvis aldrig for sent at genfinde balancen. Aldrig for sent at reetablere tilknytningen til dit barn.

Hvis du ville høre mere om ’De usynlige fødselstraumer’, så kan du deltage på online foredraget den 23. februar kl. 19.30.

Foredraget holdes af Nadia Ferhat, der er stifter af Chok Release metoden. Den er en nøgle til genfinde din livskraft. Metoden sikrer, at du til hver en tid kan stå stærkt i din mentale sundhed, uanset hvordan verden ændrer sig omkring dig. 

Læs mere om Nadia Ferhat og Chok Release metoden her: www.nadiaferhat.com

På foredraget ’De usynlige fødselstraumer’ får du indblik i        

  •   Hvorfor fødselstraumer opstår
  •       Hvordan du genkender et traume
  •       Hvordan du spotter, at du eller en tæt på dig er låst fast i et fødselstraume
  •       Hvordan du støtter både dig selv og fx din partner i at løse op for traumet og genfinde balancen

Onlineforedraget foregår live, så vi er mange, der alligevel kan mødes om noget værdifuldt.

Varighed: 45 minutter og efterfølgende spørgsmål.

Du modtager et Zoom link i god tid inden foredraget.

Arrangør

Livskraft, humor og knivskarpe metoder, der bringer folk tilbage på sporet!
Er du fastlåst i din hverdag og forhindret i at leve livet fuldt ud? Chok Release metoden kan hjælpe dig med at finde din livskraft igen.
Læs mere på www.nadiaferhat.com

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .