Deadpan - Mavourneen - Tettix Hexer - Barbro

23 okt 2020 kl. 18:30 - 23:59

Fredag d. 23. oktober 2020 vil fire prominente københavnske acts præsentere nye kompositioner i Pumpehusets Kransal. Rising stars aka. chaos-tronic-cute-kvartetten (+guests) 𝗗𝗘𝗔𝗗𝗣𝗔𝗡, wall-of-noise-duo'en 𝗠𝗔𝗩𝗢𝗨𝗥𝗡𝗘𝗘𝗡, glitch-énmandshæren 𝗧𝗘𝗧𝗧𝗜𝗫 𝗛𝗘𝗫𝗘𝗥 og 𝗕𝗔𝗥𝗕𝗥𝗢 med hendes skrøbelige og storladne kompositioner. I kølvandet på pandemiens aflysninger har alle acts samarbejdet om en helt særlig musikalsk oplevelse i et kvadrofonisk lydrum med en installation af Jonathan Svante Hjorth.

På grund af den nuværende coronasituation, bliver denne koncert afviklet for siddende publikum. Vi har indrettet Pumpehuset i en corona-venlig udgave, hvor vi forener energien fra et spillested med hyggen fra en tysk bierstube. Det betyder borde/bænke-opsætning i den store sal, så det er muligt både at hygge og høre koncert med vennerne samtidig. Indretningen og rammerne for koncerterne er udarbejdet i tæt samarbejde med myndighederne for at gøre koncerterne sikre og trygge for alle.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke