Deafheaven

DKK 250,00

Sted

Dato

17 sep 2022 kl. 20:00 - 23:59

Beskrivelse

Amerikanske Deafheaven er klar til at skrue ned for lyset og indsvøbe Pumpehuset i en forkullet omgang postrocket shoegaze den 17. september 2022.

Deafheaven har siden begyndelsen i 2010 lusket omkring black metallen og blandet den med elementer fra shoegaze og postrock og i det hele taget gjort lige, hvad det passede dem rent musikalsk – og det må man i den grad sige, at de stadig gør. Senest i 2021 med albummet ’Infinite Granite’, hvor Deafheaven næsten træder helt ud af black metal-manegen og lader postrocken og sågar drømmepop skinne igennem, mens også forsanger George Clark erstatter sin vanlige skrigende vokal ud med ren sang. Bandets inspiration fra metallen er dog intakt, om end ikke så tydelig som tidligere, og som altid står melodierne knivskarpt og hænger fast i øregangene ved første lytning, sådan som det altid har været med Deafheavens sange.

Med det nye album og de nye musikalske græsgange er der lagt op til en ekstremt bredtfavnende aften i Pumpehuset, hvor Deafheaven helt sikkert hiver ”gamle” klassikere fra gennembrudsalbummet ’Sunbather’ frem sammen med forsanger George Clarks syleskarpe black metal-skrig.

Arrangør

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.

Lokation

Pumpehuset Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .