spring til hovedindhold
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Death Coast Festival 2022

Afholdt event

Death Coast Festival 2022

Fra DKK 149,00

Sted

Dato

10 jun 2022 kl. 16:00 - 11 jun 2022 kl. 23:59

Beskrivelse

Dødskysten melder alt klar til weekenden!

Death Coast Festival bliver en helheds-festivaloplevelse for alle deltagende!

Når dørene åbnes på fredag til første omgang af Death Coast Festival, bliver det startskuddet til en weekend, hvor du kan opleve noget af det ypperste fra ekstremmetallen og høre nogle af morgendagens hidsige navne på Tobakkens 2 scener. Festivalpladsen er klar til besøg, og hele byen er med til at sørge for, at gæsterne får en god oplevelse.

16 bands, TALKS, lækker mad og masser af atmosfære

Hovednavnene, de to metalliske mastodonter Dark Funeral og Vltimas lukker festivalen henholdsvis fredag og lørdag aften. Dark Funeral har netop udgivet albummet ”We Are The Apocalypse” og Vltimas melder, at der er et nyt album på trapperne. Begge bands spiller eksklusivt på Death Coast Festival og kan dermed ikke opleves live andre steder i Danmark i 2022.

Death Coast Festival gæstes af bands fra USA, Sverige, Slovenien, Holland og naturligvis Danmark, og udover de nævnte bands kan man opleve Cor Vacante, Detest, Helge, Thorium, Chronicle, Toxaemia (SE), Hellsword (SLO), Inquisitor (NL), Bloodphemy (NL), Ensanguinate (SLO). Bloodgutter og der vil være Metal talks med Jacob Hansen (Invocator, Hansen Studios, m.fl) og Jakob Schultz (ex. Invocator, Maceration, m.fl), hvor du kan høre deres historier og få svar på dine egne spørgsmål.

En helhedsoplevelse fra du kommer, til du tager hjem

Er du tilrejsende har Death Coast Festival sørget for dig, mens du tilbringer weekenden i Esbjerg. Der er en god rabatordning til overnattende gæster på Hotel Cab Inn, der ligger placeret kun 450 meter fra festivalpladsen på Tobakken og kun 200 meter fra Industrien Rock Bar, som er afterparty-bar for festivaldeltagerne. Industrien Rock Bar sørger for festerne efter koncerterne er slut og lørdag formiddag kan man få en Death Coast morgenmad på Industrien for kun 50 kroner med 2 rundstykker, kaffe og en øl, glas juice eller en sodavand.

Lækker mad og stort øltelt på festivalpladsen

På festivalpladsen er der 3 madboder med forskellige retter. Du kan mæske dig i Grillbaren, Brødbaren eller Grøntbaren, og vi garanterer, at der er noget for enhver smag.

Du kan hvile ørerne i det store øltelt på festivalpladsen, hvor afslappende death – og blackmetal vil spille fra anlægget, mens du slukker tørsten med den officielle Death Coast ipa eller andre læskende drikke i gode venners selskab.

Én hel etage til merchandise-boden

Merchandise-boden har fået sin helt egen etage. En hel etage til at gå og finde merchandise fra bands på programmet, samt sikre dig den officielle Death Coast T-shirt. Du kan købe Death Coast ipa på flaske (til at tage med hjem) plus meget mere.

Det bliver helvedes hedt på Dødskysten i næste weekend!

Fakta:

Hvad: Death Coast Festival

Hvornår: 10. & 11. juni 2022

Hvor: Tobakken, Esbjerg

Bands

Vltimas (US) (eneste koncert i DK i 2022)

Dark Funeral (SE) (Eneste koncert i DK i 2022)

Maceration (DK) (Første koncert i 30 år)

Denial Of God (DK)

Thorium (DK)

Toxaemia (SE)

Hellsword (SLO)

Inquisitor (NL)

Detest (DK)

Bloodphemy (NL)

Ensanguinate (SLO)

Cor Vacante (DK)

Chronicle (DK)
Helge (DK)
Bloodgutter (DK)
Lotan (DK)

På nettet:

Web: www.deathcoast.dk

Facebook: https://www.facebook.com/deathcoastfestival

Instagram: https://www.instagram.com/deathcoastfestival/


Vi ses på Danmarks Death Coast!

Købte t-shirts udleveres på festivalen.

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Tobakken Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .