Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Death Coast Festival 2023

Event aflyst

Death Coast Festival 2023

Fra DKK 149,00

Sted

Dato

02 jun 2023 kl. 16:00 - 03 jun 2023 kl. 23:59

Beskrivelse

Deathcoast Festival 2023

Mørkere, dybere og stærkere

10 stærke navne fra 6 forskellige lande er klar til at gæste Tobakken i Esbjerg den 2. og 3. juni i 2023 til anden omgang af Death Coast Festival.

Death Coast Festival anno 2023 bliver en mørk, metallisk og livsbekræftende oplevelse for alle, der kan lide deres metal ægte, ekstrem og gennemført. Det ses tydeligt på de første 10 navne, som festivalen nu har offentliggjort.

10 navne klar

I juni måned offentliggjorde festivalen første navn på næste års festival. Hollandske Asphyx skabte begejstring på de sociale medier og satte gang i billetsalget til næste års festival. 

Det var tydeligt, at Asphyx er et stærkt hovednavn. Bandet har 10 albums bag sig, og var ét af de mange banebrydende bands, der spillede i Esbjerg i start 90erne, og som var med til at cementere Esbjergs daværende status som Danmarks Metalhovedstad.

De 10 første navne på plakaten byder på det ekstreme indenfor både death-, doom-, thrash- og blackmetal. Asphyx (Hol), LIK (Sve), Fvneral Fvkk (Tysk), Strychnos (DK), Nervo Chaos (Bra), Undergang (DK), Withering Surface (DK), Eruption (Slo), Wayward Dawn (DK) og Shadowspawn (DK).

”De 10 første navne til næste års festival lever helt op til det, vi gerne vil med Death Coast Festival. Vi vil gerne præsentere etablerede og nye bands indenfor ekstremmetallen, der leverer høj kvalitet på scenen, og som kan give publikum en oplevelse, de ikke kan få andre steder. Uanset hvad andre gør, vil Death Coast altid være garant for metal, og det af den mørkeste støbning.” udtaler René Blavnsfeldt, som er talsmand og medarrangør af festivalen.

LIK bliver de næste helt store

LIK fra Sverige er netop nu ved at slå deres navn fast som det næste helt store death metal band fra Sverige. Med 3 plader i bagkataloget og en netop overstået headliner-Europaturne, har de i 2022 vist, at de kan noget helt specielt. LIKs helt egen version af svensk death metal har gjaldet over de store festivaler i år og deres sublime koncert til Odense Metalfest i år var en sand fornøjelse.

Første besøg i DK bliver eksklusiv koncert på Death Coast Festival

Doombandet Fvneral Fvkk fra Tyskland har siden deres atmosfæriske og markante debut EP ”Lecherous Lithurgies” fra 2017 rumlet i undergrunden og opbygget en kultisk fanbase. Med debutalbummet ”Carnal Confessions” fra 2019, fik verden øje på deres helt unikke, melodiske og mørke doom metal og deres messe-lignende koncerter. Koncerten i Esbjerg bliver første gang nogensinde at Fvneral Fvkk kan opleves live i Danmark.

Brasilianske NervoChaos spiller kompromisløst death metal og har udgivet 10 albums siden de blev dannet i 1996. De er et af de mest anerkendte og profilerede bands i Brasilien. Nyeste album ”All Colors of Darkness” er udkommet i år og er netop nu ved at blive fulgt op af massiv turnéaktivitet, der bringer dem forbi USA, Europa, Mexico og Brasilien. NervoChaos må være et af de hårdest turnerende bands – alene i 2022 når de op på 143 koncerter verden over.

Slovenske Eruption spiller old school thrash og har netop sluppet deres fjerde studiealbum ”Tellurian Rupture” på gaden. Et album der har fået gode anmeldelser i den europæiske metalpresse. Metal Epidemic gav albummet 5/5 og skrev: ”The entire album front to back is a work of art. And as an introduction to the band, well, it’s an absolute terrific way to get stuck into the world of Eruption’s power infused thrash.”

Spændende danske navne

I de øverste lag af mulden af den danske metalundergrund finder man Undergang, der har udgivet 5 fuldlængde albums og som skriver deres ekstreme tekster på dansk. Undergang har allerede turneret 4 gange i USA og spillet koncerter og festivaler i det meste af Europa. På trods af deres ekstreme musik har de endda gæstet TV2s Go’ Morgen Danmark, hvor de spillede hittet ”Klynget op i en galge af indvolde”. Det verdenskendte metalmagasin Kerrang havde Undergang på en flot syvendeplads, da de i 2020 kårede nutidens 50 bedste death metal-bands.

Withering Surface gjorde comeback efter en lang pause med albummet ”Meet Your Maker” i 2020 og spillede en fabelagtig koncert på sidste års Copenhell. Det er tydeligt, at bandet er tilbage i den form, der sikrede dem koncerter på både Roskilde Festival, Wacken festivalen og turnere rundt i Europa. Withering Surface blev dannet tilbage i 1994 og spiller melodic death metal.

Den danske scene er mere spændende end nogensinde før. Udover Undergang og Withering Surface, kan man opleve Wayward Dawn, der i september udgav deres tredje album ”All-consuming Void” og death/black bandet Strychnos der er aktuelle med deres debutalbum ”A Mother’s Curse” samt Shadowspawn, der udgav deres andet album ”The Biology of Disbelief” i 2021, og som det hollandske musikmedie Lods Of Metal kalder ”The next big Danish thrash metal band”.

Det endelige program er ikke klar endnu, og der arbejdes hårdt i kulisserne på at få de sidste navne på plads. Allerede nu ser det ud til, at Death Coast bliver den tungeste og mest rendyrkede ekstreme metalfestival i DK i juni måned 2023.

Fakta:

Hvad: Death Coast Festival

Hvornår: 2. & 3. juni 2023

Hvor: Tobakken, Esbjerg

Pris/partoutbillet: 777,-

Billetter: https://billetto.dk/e/death-co...

På nettet:

Web: www.deathcoast.dk

Facebook: https://www.facebook.com/deathcoastfestival

Instagram: https://www.instagram.com/deathcoastfestival/

Arrangør

Target Group is an independent music company established in Copenhagen, Denmark in 2003.

Please contact info@targetgroup.dk for any questions or visit targetgroup.dk/contact

Sign up for our newsletter here targetgroup.dk/newsletter

Lokation

Tobakken Tobakken, Gasværksgade 2, 6700 Esbjerg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .