Debatarrangement "Suverænitet og modstandsdygtighed: Fremtidens fælles digitale Europa”

eventet sluttede

Debatarrangement "Suverænitet og modstandsdygtighed: Fremtidens fælles digitale Europa”

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

11 maj 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Coronapandemien har for alvor understreget den centrale rolle digitale teknologier spiller i vores liv. Under nedlukningsperioderne har de hjulpet os til at opretholde arbejdsfunktioner hjemmefra og gjort det muligt for erhvervsdrivende at modtage hjælpepakker fra staten, ligesom digitale teknologier også har været nøglen til at bevare kontakten med venner og familie på trods af forsamlingsforbud.

Men den omfattende digitalisering af vores samfund rummer også en række miljømæssige, geostrategiske og økonomiske udfordringer. 

Disse er omdrejningspunktet for denne debat, hvor vi skal diskutere, hvordan vi kan skabe en modstandsdygtig digital model i Europa, der kan modstå nuværende og fremtidige udfordringer, som sikrer europæisk suverænitet og samtidig er forenelig med bekæmpelsen af global opvarmning.

Arrangementet vil samle en række eksperter (etiske hackers, iværsættere og forskere) fra Frankrig, Danmark og resten af Europa, og er en del af Idéernes Nat 2022, en eftermiddag og aften med debat, kultur og fælles refleksion over aktuelle og fremtidige udfordringer på det digitale område i Europa.

Læs mere om Idéernes Nat på arrangementets webside: https://ideernesnat.institutfr...Lokation

Dokk1 Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .