spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Decoder (D) // KLANG festival 2018

Afholdt event

Decoder (D) // KLANG festival 2018

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

03 jun 2018 kl. 20:00 - 21:30

Beskrivelse

Bemærk: Denne dagsbillet giver også adgang til aftenens sene koncert Ancestral Modernism kl. 22:00 i KoncertKirken

Decoder Ensemble er et skarpt ny musik-ensemble, der opfører værker, der rækker langt ind i performance-, kunst- og installationsverdenen. Derfor er det oplagt, at de opfører et værk af Bjørn Erik Haugen, der, som han selv beskriver det: ”… hovedsageligt arbejder med skulptur, lyd- og video-installation. Jeg arbejder fra en konceptuel platform, hvor ideen til værket kommer før materiale, medie og udtryksmåde.”Alexander Schubert sætter med sit koncept Silent Posts udøverne fri til at vælge, hvilket medie de vil benytte. Materialet til Silent Posts kan hentes på en dertil indrettet hjemmeside, og udtrykkes gennem ord, lyd, billeder eller en blanding. Rammen er lagt af Schubert, men hver fortolkning af værket tilføjer nyt, og bliver en del af det samlede materiale, som andre kunstnere så kan benytte. Værket vokser som et træ med nye grene, udtryk, kviste og materialer.


Program

Bjørn Erik Haugen: Reenactment/Microphone
Alexander Schubert and Collaborators: Silent Posts II


KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og Skandinaviens næststørste, internationale festival for samtidsmusik, og fra den 29. maj til 8. juni 2018 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival 29. maj – 8. juni 2018

Facebook @cphavantgardemusicfestival / Instagram @klang_festival

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 1. – 10. juni 2023 afholdes festivalen i mange forskellige venues, rundtom i København.

Lokation

KoncertKirken Blågårds Plads amba KoncertKirken Blågårds Plads amba, Blågårds Pl. 6A, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .